Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Microorganisms in Foods: Their Significance and Methods of Enumeration » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2687494]
•
Literatura piękna
[1634418]
więcej...
•
Turystyka
[62777]
•
Informatyka
[142089]
•
Komiksy
[31535]
•
Encyklopedie
[21638]
•
Dziecięca
[511510]
•
Hobby
[107034]
•
AudioBooki
[2004]
•
Literatura faktu
[198530]
•
Muzyka CD
[622]
•
Słowniki
[2715]
•
Inne
[402058]
•
Kalendarze
[1614]
•
Podręczniki
[164883]
•
Poradniki
[408763]
•
Religia
[455640]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59427]
•
Sztuka
[224284]
•
CD, DVD, Video
[3892]
•
Technologie
[205669]
•
Zdrowie
[88491]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2712]
•
Puzzle, gry
[3297]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10029]
Kategorie szczegółowe BISAC
Microorganisms in Foods: Their Significance and Methods of Enumeration
ISBN-13
: 9781487572709 / Angielski / Miękka / 1968 / 250 str.
David S. Clark
;
F. S. Thatcher
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Microorganisms in Foods: Their Significance and Methods of Enumeration
ISBN-13
: 9781487572709 / Angielski / Miękka / 1968 / 250 str.
David S. Clark
;
F. S. Thatcher
cena
155,43
zł
(netto: 148,03 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 146,40 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science
>
Mikrobiologia
Science
>
Research & Methodology
Science
>
Microscopes & Microscopy
Wydawca:
University of Toronto Press
Seria wydawnicza:
Heritage
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781487572709
Rok wydania:
1968
Dostępne języki:
Numer serii:
000010591
Ilość stron:
250
Waga:
0.39 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.45
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: