Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Microbiology for the Health Professions Lab Manual » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2671187]
•
Literatura piękna
[1632828]
więcej...
•
Turystyka
[64808]
•
Informatyka
[142531]
•
Komiksy
[32618]
•
Encyklopedie
[21639]
•
Dziecięca
[520689]
•
Hobby
[110162]
•
AudioBooki
[2156]
•
Literatura faktu
[198769]
•
Muzyka CD
[707]
•
Słowniki
[2799]
•
Inne
[406191]
•
Kalendarze
[2017]
•
Podręczniki
[166535]
•
Poradniki
[411695]
•
Religia
[456313]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[59852]
•
Sztuka
[228027]
•
CD, DVD, Video
[4024]
•
Technologie
[204808]
•
Zdrowie
[89035]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3383]
•
Puzzle, gry
[3415]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10676]
Kategorie szczegółowe BISAC
Microbiology for the Health Professions Lab Manual
ISBN-13
: 9781524986216 / Angielski / Miękka / 2019
Fagan-Caguiat
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Microbiology for the Health Professions Lab Manual
ISBN-13
: 9781524986216 / Angielski / Miękka / 2019
Fagan-Caguiat
cena
202,27
zł
(netto: 192,64 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 195,46 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Spis treści
Kategorie:
Nauka
,
Pedagogika i oświata
Kategorie BISAC:
Education
>
General
Wydawca:
Kendall Hunt Publishing Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781524986216
Rok wydania:
2019
Waga:
0.22 kg
Wymiary:
27.94 x 21.59 x 0.43
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Acknowledgments
Introduction
Lab #1 The Use and Care of the Microscope: Viewing Prepared Slides of Microorganisms
Lab #2 Inoculation of Agar Plates with Bacteria from the Environment
Lab #3 Microscopic Observation of Bacteria Using the Simple Stain Procedure
Lab #4 Obtaining Isolated Colonies by the Pour Plate Method
Lab #5 Obtaining a Pure Culture by the Streak Plate Method
Lab #6 Differential Staining of Bacteria: The Gram Stain
Lab #7 Hydrolysis of Starch
Lab #8 Hydrolysis of Gelatin
Lab #9 Types of Microbiological Media
Lab #10 Hemolysin Production by Microorganisms
Lab #11 Motility Test Medium
Lab #12 Catalase in Bacteria
Lab #13 Differential Staining of Bacteria: The Acid-Fast Stain
Lab #14 Carbohydrate Fermentation
Lab #15 Triple Sugar Iron Agar
Lab #16 The Effect of Desiccation on Microorganisms
Lab #17 Chemical Disinfection
Lab #18 The Effect of Different Light Sources on Microorganisms
Lab #19 The Effects of Cold Temperatures on Microorganisms
Lab #20 Skin Antisepsis
Lab #21 Sensitivity Testing: The Kirby-Bauer Method
Lab #22 The Effect of Osmotic Pressure on Microorganisms
Lab #23 Effects of pH on Microorganisms
Lab #24 Moist Heat Sterilization: Boiling and Autoclaving
Lab #25 Bacteriological Testing of Water
Lab #26 Bacteria on Fruits and Vegetables
Lab #27 Bacteria on Meat
Lab #28 The Making of Dough
Lab #29 The Making of Yogurt Cultures
Lab #30 Dental Caries
Lab #31 Standard Plate Count and Total Coliform Counts of Milk
Lab #32 Phosphatase Test
Appendix Accepted Format for Microbiology Laboratory Notebooks
Bibliography
Udostępnij
Czytaj nas na: