• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbiological Control for Foods and Agricultural Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbiological Control for Foods and Agricultural Products

ISBN-13: 9780471186007 / Angielski / Twarda / 1995 / 566 str.

J. Y. Leveau; J. L. Multon; C. M. Bourgeois
Microbiological Control for Foods and Agricultural Products J. Y. Leveau J. L. Multon C. M. Bourgeois 9780471186007 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbiological Control for Foods and Agricultural Products

ISBN-13: 9780471186007 / Angielski / Twarda / 1995 / 566 str.

J. Y. Leveau; J. L. Multon; C. M. Bourgeois
cena 1951,99 zł
(netto: 1859,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1935,99 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The complete 4-volume reference set 'Analysis and Control Methods for Food and Agricultural Products', edited by J.-L. Multon, offers researchers in the food and pharmaceutical industries a complete source of technical information for answering important questions on when and how to conduct an analysis of a specific product, how to interpret the resulting data how to define the risks associated with the introduction of a new product. Each volume includes a biobliograghy for further reading. The first volume 'Microbiological Control for Foods and Agricultural Products', edited by Bourgeois and Leveau, contains a wealth of practical information on applied food microbiology and food safety. It covers basic methods and procedures on specific microbes important to food industry, including new technology like PCR, DNA and RNA probes. This volume should be a useful reference and handy manual for food and applied microbiologists.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Self-Help > Safety & Security - Personal Safety & Self-Defense
Technology & Engineering > Agriculture - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Wiley-Interscience
Seria wydawnicza:
Analysis & Control Methods for Foods & Agricultural Products
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471186007
Rok wydania:
1995
Wydanie:
Volume 3
Numer serii:
000089172
Ilość stron:
566
Waga:
0.85 kg
Wymiary:
23.98 x 15.24 x 3.17
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

From the Contents:
Part I:General and Basic Techniques/
Sample Removal/
Rapid Methods of Enumerating Microorganisms/
Evaluation of Microflora by Non–Microbiological Techniques/
Micribiological Applications of Immunology/
Mechanization and Automation of Techniques/
Prediction of Product Life Span/
Part II: Methods of Evaluation of Various Technologically Significant Microflora Total Aerobic Mesophilic Microflora/
Psychotrophic Microflora/
The Latic Microflora/
Bacteriophages of Lactic Starters/
The Yeasts/
The Molds/
Part III: Evalution Methods for Microflora of Sanitary Incidence/
Indicators of Local Contamination/
The Genus Salmonella/
The Genus Campylobacter/
The Genus Yorsinia/
The Genus Clostridium and the Sulfite–Reducing Anaerobes/
Coagulase–Positive Staphylococci/
The Genus Listeria/
Part IV: Microbiological Testing of Starting Materials and Finished Products/
Water/
Milk and Dairy Products/
Beer and Soft Beverages/
Meat Products/
Egg Products/
Fishenes Products/
Vegetable Products/
Prepared Meals/
Preserves and Semi–Preserves/
Testing of Intermediate Moisture Foods/
Part V: Miscellaneous Applications of Microbiological Testing/
Testing of Starter Cultures for Purity/
Microbiological Monitoring Factory Equipment, Atmosphere and Personnel



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia