• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbial Safety of Fresh Fruits and Vegetables » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbial Safety of Fresh Fruits and Vegetables

ISBN-13: 9783659455636 / Angielski / Miękka / 2013 / 80 str.

Sehgal Shalini
Microbial Safety of Fresh Fruits and Vegetables Sehgal Shalini 9783659455636 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbial Safety of Fresh Fruits and Vegetables

ISBN-13: 9783659455636 / Angielski / Miękka / 2013 / 80 str.

Sehgal Shalini
cena 129,27
(netto: 123,11 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 128,97
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Increasing health awareness has led to consumption of minimally processed foods in recent years. Minimally processed foods or other raw vegetables have become popular since it suits the present day necessity as need of elaborate preparations are not required .Fruits and vegetables carry microbial flora while passing from the farm to the table. The produce is exposed to potential microbial contamination at every step including cultivation, harvesting, transporting, packaging, storage and selling to the final consumers. Microbial spoilage and contaminating pathogens pose a serious problem in food safety. To minimize the risk of infection or intoxication associated, potential sources of contamination from the environment to the table should be identified and specific measures and interventions to prevent and/or minimize the risk of contamination should be considered and correctly implemented. This book provides an overview of the hazards associated with raw fruits and vegetables sold in the local markets, assessment of their microbial load and also evaluates the efficacy of the antimicrobial dips to minimize the associated microbial risks.

Increasing health awareness has led to consumption of minimally processed foods in recent years. Minimally processed foods or other raw vegetables have become popular since it suits the present day necessity as need of elaborate preparations are not required .Fruits and vegetables carry microbial flora while passing from the farm to the table. The produce is exposed to potential microbial contamination at every step including cultivation, harvesting, transporting, packaging, storage and selling to the final consumers. Microbial spoilage and contaminating pathogens pose a serious problem in food safety. To minimize the risk of infection or intoxication associated, potential sources of contamination from the environment to the table should be identified and specific measures and interventions to prevent and/or minimize the risk of contamination should be considered and correctly implemented. This book provides an overview of the hazards associated with raw fruits and vegetables sold in the local markets, assessment of their microbial load and also evaluates the efficacy of the antimicrobial dips to minimize the associated microbial risks.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659455636
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
80
Waga:
0.13 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.48
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Associate Professor,Food Technology, Bhaskaracharya College of Applied Sciences (University of Delhi), India. Doctorate in Dairy Microbiology from National Dairy Research Institute, Karnal(India).Expertise - Food Microbiology, Area of interest -Food Safety . Trained in Hygiene, HACCP and IS 22000, Container Integrity.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia