• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbial Conversion Of Lignocellulosic Residues » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbial Conversion Of Lignocellulosic Residues

ISBN-13: 9783659148699 / Angielski / Miękka / 2012 / 116 str.

Fakhar Un Nisa Younus; Komal Aftab; Wajeeha Zafar
Microbial Conversion Of Lignocellulosic Residues Younus, Fakhar Un Nisa 9783659148699 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbial Conversion Of Lignocellulosic Residues

ISBN-13: 9783659148699 / Angielski / Miękka / 2012 / 116 str.

Fakhar Un Nisa Younus; Komal Aftab; Wajeeha Zafar
cena 219,18
(netto: 208,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 219,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The increasing expansion of agro-industrial activity over the last 40 years has led to the accumulation of a large quantity of lignocellulosic residues all over the world. Microbial conversion of these wastes seems to be a promising alternative for increasing their nutritional value, transforming them into animal feed and thus producing a value-added product. Candida utilis and Rhizopus oligosporus has been used in this study for the fermentation of wheat bran and rice bran for the production of single cell protein (SCP), which then can be used for animal feed as nutrition added product. The major aim was to enhance protein content in residues. The Various fermentation parameters were optimized. For wheat bran inoculums size of 10% (v/w), 48 hours culture, fermentation period of 48 hours, incubation temperature of 30 C gave maximum protein yield. While for rice bran inoculums size 15% (v/w), inoculums age 48 h, fermentation period of 60 hours, incubation temperature of 30 C and moisture level of 500 ml in growth medium. Maximum crude protein yield obtained for wheat bran was i.e., 41.02% as compared to 4.21% crude protein and 33.14% as compared to 7.22% for rice bran."

The increasing expansion of agro-industrial activity over the last 40 years has led to the accumulation of a large quantity of lignocellulosic residues all over the world. Microbial conversion of these wastes seems to be a promising alternative for increasing their nutritional value, transforming them into animal feed and thus producing a value-added product. Candida utilis and Rhizopus oligosporus has been used in this study for the fermentation of wheat bran and rice bran for the production of single cell protein (SCP), which then can be used for animal feed as nutrition added product. The major aim was to enhance protein content in residues. The Various fermentation parameters were optimized. For wheat bran inoculums size of 10% (v/w), 48 hours culture, fermentation period of 48 hours, incubation temperature of 30°C gave maximum protein yield. While for rice bran inoculums size 15% (v/w), inoculums age 48 h, fermentation period of 60 hours, incubation temperature of 30°C and moisture level of 500 ml in growth medium. Maximum crude protein yield obtained for wheat bran was i.e., 41.02% as compared to 4.21% crude protein and 33.14% as compared to 7.22% for rice bran.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659148699
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
116
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Under the consecrate, encouraging and compassioning supervision of Dr. Fakhar un Nisa Younus (Assistant Professor Zoology in Lahore college for women university, Lahore; with Ph.D. degree in Molecular Biology from CEMB), Komal Aftab and Wajeeha Zafar persued their BS final year research project of SCP production from lignocellulosic residues.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia