• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbial & physico-chemical quality of yoghurt brands in Kano, Nigeria » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbial & physico-chemical quality of yoghurt brands in Kano, Nigeria

ISBN-13: 9783659404245 / Angielski / Miękka / 2015 / 68 str.

Usman Shamsuddeen;Kawo Abdullahi;Omola Emmanuel Michael
Microbial & physico-chemical quality of yoghurt brands in Kano, Nigeria Omola, Emmanuel Michael 9783659404245 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbial & physico-chemical quality of yoghurt brands in Kano, Nigeria

ISBN-13: 9783659404245 / Angielski / Miękka / 2015 / 68 str.

Usman Shamsuddeen;Kawo Abdullahi;Omola Emmanuel Michael
cena 107,15
(netto: 102,05 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 107,15
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In recent years, the popularity of yoghurt has increased, a delicacy possessing high nutritional values and widely consumed all over the world but highly susceptible to pathogenic microorganisms. This book aimed to ascertain their microbiological and physico-chemical quality with a view to establishing their safety to consumers. The first chapter is introduction to history of yoghurt manufacture. Chapter two introduces basic concepts in fermentation, it treats ingredients, starter culture, manufacturing process, Quality control and factors affecting the quality of yoghurt. Chapter three introduces physico-chemical and microbiological techniques. Chapter four is on result of the work while the last chapter is focused on the discussion. This book is recommended to all students of microbiology in teaching and research, biochemistry, health agencies, food regulatory agencies and practitioners in industry.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659404245
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
68
Waga:
0.11 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.41
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Emmanuel Michael Omola, M.Sc; Studied Microbiology at Bayero University, HOD Science at Khadija Memorial College, Kano. Mr Omola is presently pursuing his Ph.D in Microbiology (Industrial). He has written and published articles in reputable journals.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia