• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbes in Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbes in Food

ISBN-13: 9786205528143 / Angielski / Miękka / 152 str.

Prakash B; Ashok Kumar K; Abirami G
Microbes in Food B, Prakash, K, Ashok Kumar, G, Abirami 9786205528143 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbes in Food

ISBN-13: 9786205528143 / Angielski / Miękka / 152 str.

Prakash B; Ashok Kumar K; Abirami G
cena 308,91
(netto: 294,20 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 308,91
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Microbes in food deal with the relationships between microbiology and food, bacterial contamination and food spoilage, and methods for lowering the microbial population in food. Food is a requirement for all living organisms. In some capacity, germs are present in all food items. Microorganisms are present in fruits, vegetables, and other naturally occurring foods. Foods can become contaminated with pathogens by any of the following mechanisms: Foods get contaminated while being handled, harvested, transported, and stored. owing to food-gathering methods. owing to cooking and preparation techniques During the consumption and storage of prepared foods. according to the soil in which they are grown Food products provide an ideal environment for the growth of microbes.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786205528143
Ilość stron:
152
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Prakash Balu working as a Professor and Head in the Department of Biotechnology, School of Life Sciences Vels Institute of Science, Technology and Advanced Studies (VISTAS) Pallavaram, Chennai.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia