• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides

ISBN-13: 9783319963693 / Angielski / Miękka / 2019 / 82 str.

Steve Cui; Qingbin Guo
Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides Steve Cui Qingbin Guo 9783319963693 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Methodology for Structural Analysis of Polysaccharides

ISBN-13: 9783319963693 / Angielski / Miękka / 2019 / 82 str.

Steve Cui; Qingbin Guo
cena 242,07
(netto: 230,54 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 231,29
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Written by an academic and industry insider, this book provides an informed study on polysaccharide structural analysis and characterization.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Materials Science - General
Technology & Engineering > Textiles & Polymers
Technology & Engineering > Power Resources - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Springerbriefs in Molecular Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319963693
Rok wydania:
2019
Wydanie:
2018
Ilość stron:
82
Waga:
0.14 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 0.51
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Methodologies for extraction, purification and fractionation.- Monosaccharide Composition: acid hydrolysis and chromatography.- Linkage Pattern: Methylation Analysis-GC MS.- Partial Hydrolysis: weak acid hydrolysis and enzymatic hydrolysis.- Mass Spectroscopy of Oligosaccharides (Maldi-TOF).- 2D NMR spectroscopy and Polysaccharide Structure.

Dr. Steve W. Cui is a Senior Research Scientist at the Guelph Food Research Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Adjunct Professor at the University of Guelph, Department of Food Science. Dr. Cui’s expertise includes dietary fibre and dietary fibre analysis, structure and functional properties of bioactive carbohydrates and from agricultural products and natural hydrocolloids. He is expert on extraction, fractionation, analysis of natural polysaccharides, and elucidation of polysaccharide structures using methylation analysis, 2D NMR and mass spectroscopic techniques. He has been studying the bioactivity and structure-function relationship of polysaccharides by examining their conformation, rheological properties and functionality using light scattering and computer modelling approaches, and developing methodologies and process technologies to incorporate soluble dietary fibre into food products to exert health benefits. 

Dr. Cui is the founder and Editor-in-Chief of the Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre, and Editor and Editorial Board Member of Food Hydrocolloids. He was Editor of Food Research International for 3 years (2009-2012) and served and a Director for CIFST during the same peroid. He is the Executive Director of the International Complex Carbohydrates Consortium (ICCC).  He authored and edited two books: “Polysaccharide Gums from Agricultural Products: Processing, Structures and Functionality (2000)” and “Food Carbohydrate: Ch
emistry, Physical Properties and Applications” (CRC Press, 2005).  Dr. Cui holds 8 patents and published over 170 peer-reviewed scientific papers and dozens of book chapters in the area of food carbohydrates. 
Dr. Cui graduated from the Peking University, China with a B.Sc. degree in 1983, from Jiangnan University (Wuxi, China) with a M.Sc. degree in 1986, and from the University of Manitoba (Winnipeg, Manitoba) with a Ph.D. degree in 1993 specialized in food carbohydrates.

Dr. Qingbin Guo is currently working as  an formal professor at Tianjin University of Science & Technology, China. He received his Ph.D. degree from University of Guelph  and  had postdoctoral experience with both University of Guelph (Canada) and Kansas State University (USA).
 His expertise includes carbohydrate analysis, molecular structure/conformation analysis, food dietary fibres and food extrusion for value added process. He has published over 30 peer reviewed papers in different well recognized journals and 4 book chapters in the area of food carbohydrate.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia