• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Meat Animals: Growth and Productivity » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Meat Animals: Growth and Productivity

ISBN-13: 9781461589051 / Angielski / Miękka / 2012 / 541 str.

D. Lister
Meat Animals: Growth and Productivity Lister, D. 9781461589051 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Meat Animals: Growth and Productivity

ISBN-13: 9781461589051 / Angielski / Miękka / 2012 / 541 str.

D. Lister
cena 200,77
(netto: 191,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Dramatic shortfalls in crop production in various regions of the world have led some people to question the relatively inefficient use of cereal grains for feeding meat animals instead of their direct use for human food. There is no doubt, however, that meat offers a nutritionally valuable, attractive and widely accepted food, the world demand for which increases daily. Thus it is not enough simply to condemn the consumption of meat as an irresponsible extravagance; rather it is preferable to examine how the demand for meat can be met most efficiently and effectively, which requires a fundamental enquiry into how meat is 'grown'. The importance of fat, for instance, both to the growing animal and to the consumer, needs to be established in view of the 'expense' involved in its deposition by the animal and the extent to which it is discarded at many points in the chain from the slaughterhouse to the consumer. We were aware that there existed a wealth of information on the physiology of growth which, because of its having been collected as part of investigations in many other disciplines and the inevitable communication gap, had not been incorporated into the science of animal production. Similarly there were principles and teChniques of animal husbandry which, if known in other disciplines, might enable more pertinent questions to be asked. The biochemical and physiological pathways by which animals utilise feed to produce body protein, fat and other components are intriguing problems which are receiving considerable attention.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Science > Life Sciences - Ecology
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
NATO Science Series A: (Closed)
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781461589051
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000449123
Ilość stron:
541
Waga:
0.95 kg
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Welcome.- Welcome.- 1 What Do We Want from the Carcass?.- Discussion.- I The Efficiency of Meat-Producing Systems.- 2 The Relevance of Various Measures of Efficiency.- 3 The Influence of Reproductive Rate on the Efficiency of Meat Production in Animal Populations.- 4 The Optimum Size and Structure of Enterprise.- Discussion.- II The Efficiency of Food Conversion.- 5 Comparison of Biological Mechanisms for Conversion of Feed to Meat.- 6 Efficiencies of Energy Utilization during Growth.- 7 Efficiency of Protein Utilization.- Discussion.- III The Development of Muscle.- 8 Towards More Efficient Meat Animals: A Theoretical Consideration of Constraints at the Level of the Muscle Cell.- 9 Factors Affecting Muscle Size and Structure.- Discussion.- IV The Development of Fatty Tissue.- 10 Physiological Significance of Lipids.- 11 The Control of Fat Absorption, Deposition and Mobilization in Farm Animals.- V Endocrine Regulation.- 12 Hormonal Control of Muscle Growth.- 13 Protein-Fat Interactions.- Discussion.- VI Overall Control of Growth.- 14 The Right Size.- 15 The Central Control of Growth: Its Connection with Age-dependent Disease.- Discussion.- VII Environmental Control of Growth.- 16 Environmental Control of Growth: The Maternal Environment.- 17 The Nutritional Control of Growth.- 18 Climate and Season.- Discussion.- VIII Physiological Significance of Differences in Body Composition.- 19 The Physiological Basis of Reproductive Efficiency.- 20 Hormonal Influences on the Growth, Metabolism and Body Composition of Pigs.- 21 Observations of the Apparent Antagonism between Meat-producing Capacity and Meat Quality in Pigs.- Discussion.- IX The Technology of Producing Meat Animals.- 22 Meat Production from Ruminants.- 23 Advances in Pig Technology.- X The Use of Genetic Potential.- 24 The Choice of Selection Objectives in Meat-producing Animals.- 25 Using the World’s Genetic Resources.- Discussion.- XI The Challenge of New Foods.- 26 Vegetable Protein as a Human Food — Background and Present Situation.- 27 Vegetable Protein as a Human Food — Research and Development in the National Food Research Institute.- 28 Single Cell Protein as a Feedstuff.- Discussion.- XII Final Perspectives.- Final Perspectives.- Participants.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia