• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mastering Stocks and Broths: A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Mastering Stocks and Broths: A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

ISBN-13: 9781603586566 / Angielski / Twarda / 2017 / 464 str.

Rachael Mamane
Mastering Stocks and Broths: A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods Rachael Mamane 9781603586566 Chelsea Green Publishing Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Mastering Stocks and Broths: A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

ISBN-13: 9781603586566 / Angielski / Twarda / 2017 / 464 str.

Rachael Mamane
cena 134,51 zł
(netto: 128,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 133,77 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Stocks and broths are the foundation of good cooking, yet information on their use is often relegated to the introductions or appendices of cookbooks. Until now there has not been a comprehensive culinary guide to stocks in the canon, save for snippets here and there. Hard to believe, since most passionate home cooks and professional chefs know that using stocks and broths--both on their own and as the base for a recipe--can turn a moderately flavorful dish into a masterpiece. Mastering Stocks and Broths is the comprehensive guide to culinary stocks and broths that passionate home cooks and innovative chefs have all been waiting for. Rachael Mamane, a self-taught cook and owner of small-scale broth company Brooklyn Bouillon, is reminiscent of M. F. K. Fisher, Patience Gray, and Julia Child. She takes us on a culinary journey into the science behind fundamental stocks and the truth about well-crafted bone broths, and offers over 100 complex and unique recipes incorporating stocks as foundational ingredients. Mastering Stocks and Broths includes a historical culinary narrative about stocks in the classic French technique as well as through the lens of other cultures around the world. Readers will learn about the importance of quality sourcing, the practical and health benefits of stocks and broths, and detailed methodology on how to develop, store, and use them in a home kitchen. The recipes place a playful emphasis on the value of zero waste, turning spent bones, produce seconds, and leftover animal fats into practical products to use around the home. Readers will turn to this book when they find themselves wondering what to do with the carcass of a store-bought roast chicken and they want to learn how to make every inch of their vegetables go further. Perhaps most important to remember: a good stock takes time. This is part of the pleasure--making stocks is meditative and meaningful, if you allow yourself the occasion. Building a stock often happens in the background of most kitchens--a smell that permeates a residence, a gentle warmth that radiates from the kitchen. Readers will be inspired by Mamane's approach to truly slow cookery and her effervescent love for food itself.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Soups & Stews
Health & Fitness > Diet & Nutrition - General
Cooking > Courses & Dishes - Sauces & Dressings
Wydawca:
Chelsea Green Publishing Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781603586566
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
464
Waga:
0.97 kg
Wymiary:
23.11 x 18.29 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia