• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Marketing Livestock and Meat » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Marketing Livestock and Meat

ISBN-13: 9781560220176 / Angielski / Miękka / 1993 / 500 str.

William Lesser
Marketing Livestock and Meat William Lesser 9781560220176 Food Products Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Marketing Livestock and Meat

ISBN-13: 9781560220176 / Angielski / Miękka / 1993 / 500 str.

William Lesser
cena 366,53 zł
(netto: 349,08 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 352,57 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This text introduces the reader to a range of issues of the livestock marketing system and looks ahead to such future issues as biotechnology, human health, and food safety. It shows how the market functions as a whole to promote better skills and strategies for the marketing of red meats.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Wydawca:
Food Products Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781560220176
Rok wydania:
1993
Numer serii:
000212980
Ilość stron:
500
Waga:
0.73 kg
Wymiary:
20.29 x 14.15 x 1.88
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

ContentsPart I: Background Material

  • Introduction
  • Economic Concepts
  • Part II: Economics of the Demand and Supply for Red Meats
  • Historical Overview
  • World Livestock and Meat Production
  • Trade in Livestock and Meat Products
  • World Consumption of Red Meats
  • Prices
  • Livestock Cycles
  • Part III: Understanding Livestock Marketing
  • Functionaries in the System
  • Market News--Sources and Ideas
  • Regulation of Livestock Marketing
  • Grades and Grading
  • Marketing Alternatives
  • Controlling Price Risk Through Futures Markets
  • Part IV: Understanding Meat Marketing
  • Meat Packing
  • Processing and Distribution
  • Retailing
  • Away-From-Home Consumption
  • A View to the Future
  • Indexes

Lesser, William H



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia