• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Management by Menu 4e » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Management by Menu 4e

ISBN-13: 9780471475774 / Angielski / Miękka / 2007 / 432 str.

Lendal Henry Kotschevar; Diane Withrow
Management by Menu 4e Kotschevar, Lendal H. 9780471475774 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Management by Menu 4e

ISBN-13: 9780471475774 / Angielski / Miękka / 2007 / 432 str.

Lendal Henry Kotschevar; Diane Withrow
cena 708,31
(netto: 674,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 701,06
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Management by Menu is an invaluable resource for its presentation of the menu as a central theme that influences all foodservice functions. Its unique perspective of tying the menu to overall management principles provides the future manager with the "big picture" of the operation of a restaurant.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Zarządzenie i techniki zarządzania
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471475774
Rok wydania:
2007
Wydanie:
Updated
Ilość stron:
432
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
23.32 x 19.15 x 2.36
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik

Preface.

1. A Look Back at the Foodservice Industry.

2. Profile of the Modern Foodservice Industry.

3. Planning a Menu.

4. Considerations and Limits in Menu Planning.

5. Cost Controls in Menu Planning.

6. Menu Pricing.

7. Menu Mechanics.

8. Menu Analysis.

9. The Beverage Menu.

10. Producing the Menu.

11. Service and the Menu.

12. The Menu and the Financial Plan.

13. Ethical Leadership in Restaurant Management.

Appendix A. Accuracy in Menus.

Appendix B. Number of Portions Available From Standard Containers.

Appendix C. Menu Evaluation.

Appendix D. Menu Factor Analysis.

Appendix E. A Brief History of Foodservice.

Notes.

Glossary.

Index.

LENDAL H. KOTSCHEVAR, PhD, (1908–2007) was Professor Emeritus at Florida International University.

DIANE WITHROW is Program Coordinator of the Hotel Restaurant Management Program at Cape Fear Community College in North Carolina.

Setting the standard for menu management newly updated

Management by Menu, Fourth Edition presents the menu as the central influence on all foodservice functions. This unique approach clearly outlines both the "big picture" behind a well–run foodservice operation, and the practical details of costing, planning, analyzing, purchasing and production, beverage management, promotion, and service. Both students and working managers will come away from this book able to clearly develop a menu and effectively use it as a management tool.

Thoroughly updated with the latest changes affecting the industry, this Fourth Edition has also been revised to give readers a more hands–on learning experience. Sample menus, mini–case studies, self–test review questions, and other new features lead to greater interactivity and engagement with the material. Coverage of new, helpful technologies is now integrated throughout the book. This Fourth Edition also includes new coverage of:

  • Nutrition, health, diets, and the new Food Pyramid, all appearing wherever relevant
  • How the foodservice industry has advanced over the past ten years, including specific segments and demographic supporting data

  • Innovative menu pricing strategies, featuring non–cost approaches such as pricing by sales potential or margin analysis

  • Today′s menu building software, offering a variety of examples and tools

  • Ethical leadership in restaurant management, discussed in an entirely new chapter

  • A newly created Study Guide provides several additional resources to help readers review the material and exercises to test their knowledge of key topics and concepts

A dynamic guide for today′s foodservice industry, Management by Menu, Fourth Edition sets the standard for understanding menu management.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia