• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese

ISBN-13: 9783659693816 / Angielski / Miękka / 2015 / 176 str.

Ahmad Shakeel;Nadeem Muhammad
Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese Ahmad Shakeel                            Nadeem Muhammad 9783659693816 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Low Melting Fractions of Milk Fat and Lipolysis of Cheddar Cheese

ISBN-13: 9783659693816 / Angielski / Miękka / 2015 / 176 str.

Ahmad Shakeel;Nadeem Muhammad
cena 322,36 zł
(netto: 307,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 322,36 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Fatty acid composition of milk fat is characterized with higher proportions of saturated fatty acids. The increased knowledge of nutrition related to health disparities associated with high intake of saturated fatty acids have led to a considerable decline in the dairy products. Fractionation of milk fat at low temperature provides a unique benefit of enhancing the healthful unsaturated fatty acids in a more natural way. The suitability of low melting fractions of milk fat in a cheddar cheese has not been studied before

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659693816
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
176
Waga:
0.27 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.04
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

I have completed my M.Phil Degree in Dairy Technology from University of Veterinary and Animal Sciences, Lahore, Pakistan under the supervision of Prof. Muhammad Ayaz, Dr.Muhammad Nadeem and Dr. Muhammad Hayat Jaspal. I have passed B.S. Hons. Dairy Technology from University of Veterinary and Animal Sciences, Lahore, Pakistan.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia