• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Low Fat Ice Cream » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Low Fat Ice Cream

ISBN-13: 9783639361742 / Angielski / Miękka / 2011 / 108 str.

Mian Anjum Murtaza; Nuzhat Huma
Low Fat Ice Cream Mian Anjum Murtaza Nuzhat Huma 9783639361742 VDM Verlag - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Low Fat Ice Cream

ISBN-13: 9783639361742 / Angielski / Miękka / 2011 / 108 str.

Mian Anjum Murtaza; Nuzhat Huma
cena 219,18
(netto: 208,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 219,18
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Ice cream is a palatable, nutritious and relatively inexpensive food available in many flavours, shapes, colours and with different formulations. Typical ice cream contains at least 10% fat and a predetermined quantity of air whipped into it. High intake of dietary fat is associated with increased risk of obesity, high blood cholesterol, coronary heart disease, gallbladder disorders and some types of cancer. So, the ice cream market is changing with increasing demand of nutritious, flavourful, low fat products containing maximum natural ingredients like fruits and nuts. This research was basically designed to assess the possibility of replacing milk fat with the addition of indigenous natural materials in ice cream formulations. Fat was replaced with the addition of figs paste. Figs (Ficus carica) provide the nutritional value; richness and mouth feel to food products and are fat and cholesterol free. Owing to these properties, figs proved to be a good fat substitute in ice cream formulations.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - General
Wydawca:
VDM Verlag
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783639361742
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
108
Waga:
0.17 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.66
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia