Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Level Up: Live Performance and Creative Process in Grime Music » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2674123]
•
Literatura piękna
[1634245]
więcej...
•
Turystyka
[64668]
•
Informatyka
[142544]
•
Komiksy
[32741]
•
Encyklopedie
[21651]
•
Dziecięca
[520352]
•
Hobby
[110136]
•
AudioBooki
[2145]
•
Literatura faktu
[198986]
•
Muzyka CD
[683]
•
Słowniki
[2784]
•
Inne
[405948]
•
Kalendarze
[2000]
•
Podręczniki
[166770]
•
Poradniki
[411702]
•
Religia
[456446]
•
Czasopisma
[421]
•
Sport
[59883]
•
Sztuka
[227683]
•
CD, DVD, Video
[4026]
•
Technologie
[204957]
•
Zdrowie
[88717]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3248]
•
Puzzle, gry
[3495]
•
Literatura w języku ukraińskim
[272]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10657]
Kategorie szczegółowe BISAC
Level Up: Live Performance and Creative Process in Grime Music
ISBN-13
: 9781032282190 / Angielski
Alex de Lacey
Planowany termin premiery książki: 28-11-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Level Up: Live Performance and Creative Process in Grime Music
ISBN-13
: 9781032282190 / Angielski
Alex de Lacey
Planowany termin premiery książki: 28-11-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
199,71
zł
(netto: 190,20 VAT: 5%)
210,22
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 206,63 zł
Książka dostępna od:
28-11-2024
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Sztuka
,
Muzyka
Kategorie BISAC:
Music
>
Genres & Styles - Rap & Hip Hop
Music
>
History & Criticism - General
Music
>
Philosophy & Social Aspects
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Ashgate Popular and Folk Music
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032282190
Udostępnij
Czytaj nas na: