• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 recipes explained by the Chefs of the famous French culinary school » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 recipes explained by the Chefs of the famous French culinary school

ISBN-13: 9781911621850 / Angielski / Twarda / 2019 / 416 str.

Le Cordon Bleu
Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 recipes explained by the Chefs of the famous French culinary school Le Cordon Bleu 9781911621850 Grub Street Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 recipes explained by the Chefs of the famous French culinary school

ISBN-13: 9781911621850 / Angielski / Twarda / 2019 / 416 str.

Le Cordon Bleu
cena 230,39 zł
(netto: 219,42 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 178,61 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Any of the 180 mouth-watering recipes presented here will provide the high point of any meal - whether you are looking for a dazzling finale to a dinner, a stunning treat for a special day, or simply something to please yourself, your family or friends - you need look no further. This is the culinary guide to all things chocolate.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Chocolate
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
Grub Street Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781911621850
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
416
Waga:
1.87 kg
Wymiary:
26.42 x 22.1 x 3.56
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Bleu, Le Cordon Jeni Wright is a food writer. Eric Treuille is a c... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia