• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Laparoscopic Surgery: Key Points, Operating Room Setup and Equipment » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Laparoscopic Surgery: Key Points, Operating Room Setup and Equipment

ISBN-13: 9783319244259 / Angielski / Miękka / 2015 / 97 str.

Giusto Pignata; Umberto Bracale; Fabrizio Lazzara
Laparoscopic Surgery: Key Points, Operating Room Setup and Equipment Pignata, Giusto 9783319244259 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Laparoscopic Surgery: Key Points, Operating Room Setup and Equipment

ISBN-13: 9783319244259 / Angielski / Miękka / 2015 / 97 str.

Giusto Pignata; Umberto Bracale; Fabrizio Lazzara
cena 282,42
(netto: 268,97 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 250,57
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Rather than simply offering a general description of surgical laparoscopic techniques, it provides the knowledge required in order to introduce basic laparoscopic procedures into daily practice or to commence advanced laparoscopic surgery.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Surgery - Colon & Rectal
Medical > Surgery - Laparoscopic & Robotic
Medical > Oncology - General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319244259
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
97
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
23.8 x 16.1 x 0.7
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

"This brief handbook focuses on the setting and choreography for common laparoscopic operations. ... The book seems most appropriate for operating room nurses, scrub technologist residents, and surgical trainees. ... The book is logically divided, covering a broad topic in manageable subject areas by organ system or surgical specialty." (Patrick W. McGonagill, Doody's Book Reviews, June, 2016)

Esophagus and Stomach.- Liver, Gallbladder, and Biliary Tree.- Abdominal Wall.- Colon, Rectum, and Appendix.- Kidney, Adrenal Gland, Ureter, and Varicocele.- Spleen and Pancreas.- Bariatic Surgery.- Gynecology.

Giusto Pignata is currently Head of the Department of Surgery and Minimally Invasive Technology of "San Camillo" Hospital, Trento, Italy. His principal research and clinical interest is the laparoscopic approach to the treatment of malignant and benign abdominal diseases, with a particular focus on colorectal and esophagogastric issues. He is an active member of several national and international organizations, including the European Association for Endoscopic Surgery (EAES), the Mediterranean and Middle Eastern Endoscopic Surgery Association (MMEESA), and the European Society of Coloproctology. He has published more than 100 papers.

Umberto Bracale is an Aggregate Professor in General Surgery in the Department of Surgical Specialties and Nephrology at University Federico II of Naples, Italy. His special interests are laparoscopic surgery for the treatment of abdominal diseases and evaluation of the efficiency of laparoscopy by health technology assessment. He is a member of the most important Italian surgical societies.

Fabrizio Lazzara is a General Surgeon who specializes in digestive surgery and endoscopy. His research and clinical fields of interest include the laparoscopic approach in general, digestive surgery, and the diagnosis and treatment of functional digestive diseases.

This book is distinctive in that it is a truly practical guide to use of the laparoscopic approach for the treatment of many abdominal diseases. Rather than simply offering a general description of surgical laparoscopic techniques, it provides the knowledge required in order to introduce basic laparoscopic procedures into daily practice or to commence advanced laparoscopic surgery. For each surgical procedure, key points are highlighted, the necessary equipment is described, and the operating room setup essential to avoid errors or loss of time is explained. Many flow charts, tables, and figures are included to assist fast and intuitive comprehension. The book will be of interest to all of the "actors" in the operating room, including especially surgeons in training, established surgeons, nurses, and anesthetists.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia