Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2698040]
•
Literatura piękna
[1645095]
więcej...
•
Turystyka
[62048]
•
Informatyka
[142142]
•
Komiksy
[31856]
•
Encyklopedie
[21671]
•
Dziecięca
[516308]
•
Hobby
[106841]
•
AudioBooki
[2032]
•
Literatura faktu
[200272]
•
Muzyka CD
[445]
•
Słowniki
[2721]
•
Inne
[406410]
•
Kalendarze
[1039]
•
Podręczniki
[161158]
•
Poradniki
[408397]
•
Religia
[455874]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59655]
•
Sztuka
[224867]
•
CD, DVD, Video
[3654]
•
Technologie
[206489]
•
Zdrowie
[88084]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2546]
•
Puzzle, gry
[3129]
•
Literatura w języku ukraińskim
[261]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8815]
Kategorie szczegółowe BISAC
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
ISBN-13
: 9780393254389 / Angielski / Twarda / 2016 / 368 str.
Fuchsia Dunlop
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
ISBN-13
: 9780393254389 / Angielski / Twarda / 2016 / 368 str.
Fuchsia Dunlop
cena
153,25
zł
(netto: 145,95 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 142,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Regional & Ethnic - Chinese
Cooking
>
Regional & Ethnic - Asian
Wydawca:
W. W. Norton & Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780393254389
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
368
Waga:
1.26 kg
Wymiary:
24.89 x 19.56 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Dunlop, Fuchsia
Fuchsia Dunlop is the author of two cookbooks and ...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: