Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
L'H2O2 ATTENUA LO STRESS SALINO NELLA COLTIVAZIONE DEL FRUTTO GIALLO DELLA PASSIONE? » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946912]
•
Literatura piękna
[1852311]
więcej...
•
Turystyka
[71421]
•
Informatyka
[150889]
•
Komiksy
[35717]
•
Encyklopedie
[23177]
•
Dziecięca
[617324]
•
Hobby
[138808]
•
AudioBooki
[1671]
•
Literatura faktu
[228371]
•
Muzyka CD
[400]
•
Słowniki
[2841]
•
Inne
[445428]
•
Kalendarze
[1545]
•
Podręczniki
[166819]
•
Poradniki
[480180]
•
Religia
[510412]
•
Czasopisma
[525]
•
Sport
[61271]
•
Sztuka
[242929]
•
CD, DVD, Video
[3371]
•
Technologie
[219258]
•
Zdrowie
[100961]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2341]
•
Puzzle, gry
[3766]
•
Literatura w języku ukraińskim
[255]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
L'H2O2 ATTENUA LO STRESS SALINO NELLA COLTIVAZIONE DEL FRUTTO GIALLO DELLA PASSIONE?
ISBN-13
: 9786209228513 / Włoski / Miękka / 2025 / 92 str.
Jailton Garcia Ramos
;
Vera Lucia Antunes de Lima
;
Vitor Manoel Bezerra da Silva
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
L'H2O2 ATTENUA LO STRESS SALINO NELLA COLTIVAZIONE DEL FRUTTO GIALLO DELLA PASSIONE?
ISBN-13
: 9786209228513 / Włoski / Miękka / 2025 / 92 str.
Jailton Garcia Ramos
;
Vera Lucia Antunes de Lima
;
Vitor Manoel Bezerra da Silva
cena
273,04
(netto: 260,04 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 273,04
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie BISAC:
Science
>
Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Edizioni Sapienza
Język:
Włoski
ISBN-13:
9786209228513
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
92
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: