ISBN-13: 9788379719495 / Polski / Miękka / 2019 / 160 str.
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe.Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie!Odbiorcy- osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze- wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę- zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas- przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia- zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków