• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Kronika kuchni wyjątkowych » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kronika kuchni wyjątkowych

ISBN-13: 9788366995697 / Polski / twarda / 336 str.

Bujnicki Ralph
Kronika kuchni wyjątkowych Bujnicki Ralph 9788366995697 BOOK EDIT - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Kronika kuchni wyjątkowych

ISBN-13: 9788366995697 / Polski / twarda / 336 str.

Bujnicki Ralph
cena promocyjna 98,69
(netto: 93,99 VAT:  5%)
104,99
Rabat: -6%

Najniższa cena z 30 dni: 104,99
Termin realizacji zamówienia:
ok. 1-3 dni roboczych

Darmowa dostawa!

Mieszkający w Anglii, w większości w Południowym Londynie, szef kuchni, kucharz oraz właściciel firmy cateringowej , Ralph Bujnicki poleca książkę z najlepszymi przepisami kuchni brytyjskiej. Dzieli się swoim wieloletnim doświadczeniem z miłośnikami nie tylko kuchni angielskiej, ale też fascynatami szeroko pojętej sztuki kulinarnej.Dzięki jego doświadczeniu każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Nic tylko... gotować.Ralph Bujnicki prowadził zespoły w kilku restauracjach i hotelach, wspierał team od strony gastronomicznej na stadionach Cristal Palace, Brighton&Hove czy Arsenal oraz angielską reprezentację krykieta na stadionie Oval w Londynie. Bywał częstym gościem wyścigów konnych w Lingfield, Windsor czy Ascot, gdzie również był cukiernikiem lub zastępcą szefa kuchni.Dużo czasu spędził w hotelu Marriott Linfield, dzięki czemu wrósł w społeczeństwo jak typowy wyspiarz. Zwiedził Wielką Brytanię wzdłuż i wszerz, od dalekiej Kornwalii poprzez Portland czy Brighton, a dalej cały Londyn i kolejno Bristol czy Manchester, na Edynburgu i Glasgow kończąc. Częsty bywalec Cardiff i Chepstow, gdzie chował się ku wyciszeniu w głębokich kamieniołomach trenując nurkowanie i podnosząc kwalifikacje w tej dziedzinie.Dzięki pracy w typowych angielskich restauracjach oraz otoczeniu kucharzy z rodowodem brytyjskim, poznał tajniki wiedzy i szczegóły historyczne na temat sztuki kulinarnej Wysp Brytyjskich. Większość receptur opatrzona jest opisem historycznym lub ciekawostką kulinarną. W książce znajdziecie też ciekawy wstęp i genealogię oraz szeroki słownik terminów kulinarnych.

Mieszkający w Anglii, w większości w Południowym Londynie, szef kuchni, kucharz oraz właściciel firmy cateringowej , Ralph Bujnicki poleca książkę z najlepszymi przepisami kuchni brytyjskiej. Dzieli się swoim wieloletnim doświadczeniem z miłośnikami nie tylko kuchni angielskiej, ale też fascynatami szeroko pojętej sztuki kulinarnej.Dzięki jego doświadczeniu każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Nic tylko... gotować.Ralph Bujnicki prowadził zespoły w kilku restauracjach i hotelach, wspierał team od strony gastronomicznej na stadionach Cristal Palace, Brighton&Hove czy Arsenal oraz angielską reprezentację krykieta na stadionie Oval w Londynie. Bywał częstym gościem wyścigów konnych w Lingfield, Windsor czy Ascot, gdzie również był cukiernikiem lub zastępcą szefa kuchni.Dużo czasu spędził w hotelu Marriott Linfield, dzięki czemu wrósł w społeczeństwo jak typowy wyspiarz. Zwiedził Wielką Brytanię wzdłuż i wszerz, od dalekiej Kornwalii poprzez Portland czy Brighton, a dalej cały Londyn i kolejno Bristol czy Manchester, na Edynburgu i Glasgow kończąc. Częsty bywalec Cardiff i Chepstow, gdzie chował się ku wyciszeniu w głębokich kamieniołomach trenując nurkowanie i podnosząc kwalifikacje w tej dziedzinie.Dzięki pracy w typowych angielskich restauracjach oraz otoczeniu kucharzy z rodowodem brytyjskim, poznał tajniki wiedzy i szczegóły historyczne na temat sztuki kulinarnej Wysp Brytyjskich. Większość receptur opatrzona jest opisem historycznym lub ciekawostką kulinarną. W książce znajdziecie też ciekawy wstęp i genealogię oraz szeroki słownik terminów kulinarnych.

Kategorie:
Poradniki
Wydawca:
BOOK EDIT
Język:
Polski
ISBN-13:
9788366995697
Ilość stron:
336
Wymiary:
17.5 x 24.5 x 2.5
Oprawa:
twarda


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia