Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Korean Home Cooking: Classic and Modern Recipes » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2309188]
•
Literatura piękna
[1567436]
więcej...
•
Turystyka
[62198]
•
Informatyka
[128028]
•
Komiksy
[27618]
•
Encyklopedie
[21772]
•
Dziecięca
[503488]
•
Hobby
[105610]
•
AudioBooki
[2501]
•
Literatura faktu
[191008]
•
Muzyka CD
[978]
•
Słowniki
[2907]
•
Inne
[390196]
•
Kalendarze
[344]
•
Podręczniki
[158632]
•
Poradniki
[408340]
•
Religia
[438963]
•
Czasopisma
[384]
•
Sport
[54422]
•
Sztuka
[209880]
•
CD, DVD, Video
[4275]
•
Technologie
[172120]
•
Zdrowie
[89959]
•
Książkowe Klimaty
[127]
•
Zabawki
[4327]
•
Puzzle, gry
[3426]
•
Literatura w języku ukraińskim
[219]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12167]
Kategorie szczegółowe BISAC
Korean Home Cooking: Classic and Modern Recipes
ISBN-13
: 9781419732409 / Angielski / Twarda / 2018 / 256 str.
Sohui Kim
;
Rachel Wharton
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Korean Home Cooking: Classic and Modern Recipes
ISBN-13
: 9781419732409 / Angielski / Twarda / 2018 / 256 str.
Sohui Kim
;
Rachel Wharton
cena
150,00
zł
(netto: 142,86 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 147,26 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Regional & Ethnic - Korean
Cooking
>
Individual Chefs & Restaurants
Cooking
>
Regional & Ethnic - Chinese
Wydawca:
Abrams
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781419732409
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
256
Waga:
1.42 kg
Wymiary:
28.19 x 20.83 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Wharton, Rachel
Rachel Wharton is a James Beard Foundation award-w...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: