Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Kawaii Sweet World Cookbook: 75 Yummy Recipes for Baking That's (Almost) Too Cute to Eat » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2314027]
•
Literatura piękna
[1569450]
więcej...
•
Turystyka
[62842]
•
Informatyka
[128240]
•
Komiksy
[27777]
•
Encyklopedie
[21799]
•
Dziecięca
[505367]
•
Hobby
[105676]
•
AudioBooki
[2470]
•
Literatura faktu
[191320]
•
Muzyka CD
[983]
•
Słowniki
[2920]
•
Inne
[389356]
•
Kalendarze
[330]
•
Podręczniki
[158378]
•
Poradniki
[408822]
•
Religia
[439042]
•
Czasopisma
[385]
•
Sport
[54477]
•
Sztuka
[210367]
•
CD, DVD, Video
[4206]
•
Technologie
[172466]
•
Zdrowie
[90088]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[4382]
•
Puzzle, gry
[3441]
•
Literatura w języku ukraińskim
[217]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12464]
Kategorie szczegółowe BISAC
Kawaii Sweet World Cookbook: 75 Yummy Recipes for Baking That's (Almost) Too Cute to Eat
ISBN-13
: 9780525575429 / Angielski / Twarda / 2019 / 240 str.
Rachel Fong
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Kawaii Sweet World Cookbook: 75 Yummy Recipes for Baking That's (Almost) Too Cute to Eat
ISBN-13
: 9780525575429 / Angielski / Twarda / 2019 / 240 str.
Rachel Fong
cena
107,32
zł
(netto: 102,21 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 103,91 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Courses & Dishes - Desserts
Cooking
>
Methods - Baking
Cooking
>
Cooking with Kids
Wydawca:
Clarkson Potter Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780525575429
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
240
Waga:
0.95 kg
Wymiary:
23.11 x 20.57 x 2.29
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: