Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Jun Fujita: Behind the Camera » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2354410]
•
Literatura piękna
[1580627]
więcej...
•
Turystyka
[61359]
•
Informatyka
[129000]
•
Komiksy
[28371]
•
Encyklopedie
[22094]
•
Dziecięca
[509105]
•
Hobby
[104775]
•
AudioBooki
[2299]
•
Literatura faktu
[193124]
•
Muzyka CD
[888]
•
Słowniki
[2888]
•
Inne
[394874]
•
Kalendarze
[420]
•
Podręczniki
[156763]
•
Poradniki
[408452]
•
Religia
[443415]
•
Czasopisma
[455]
•
Sport
[54523]
•
Sztuka
[211761]
•
CD, DVD, Video
[4127]
•
Technologie
[175020]
•
Zdrowie
[89712]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[4255]
•
Puzzle, gry
[3455]
•
Literatura w języku ukraińskim
[236]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12835]
Kategorie szczegółowe BISAC
Jun Fujita: Behind the Camera
ISBN-13
: 9781955125055 / Angielski
Graham Harrison Lee
;
J. C. Gabel
;
Jun Fujita
Planowany termin premiery książki: 17-09-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Jun Fujita: Behind the Camera
ISBN-13
: 9781955125055 / Angielski
Graham Harrison Lee
;
J. C. Gabel
;
Jun Fujita
Planowany termin premiery książki: 17-09-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
220,14
zł
(netto: 209,66 VAT: 5%)
231,72
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 230,65 zł
Książka dostępna od:
17-09-2024
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Hobby
,
Fotografia
Kategorie BISAC:
Photography
>
Individual Photographers - General
Biography & Autobiography
>
Artists, Architects, Photographers
Photography
>
Photojournalism
Wydawca:
Hat & Beard Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781955125055
Udostępnij
Czytaj nas na: