• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Jose Carlos Garcia, Andalusian roots » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Jose Carlos Garcia, Andalusian roots

ISBN-13: 9788472122017 / Hiszpański / Twarda / 2024 / 256 str.

Jose Carlos Garcia
Jose Carlos Garcia, Andalusian roots Jose Carlos Garcia 9788472122017 Gazelle Book Services Ltd (RJ) - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Jose Carlos Garcia, Andalusian roots

ISBN-13: 9788472122017 / Hiszpański / Twarda / 2024 / 256 str.

Jose Carlos Garcia
cena 817,08 zł
(netto: 778,17 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 817,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

José Carlos García challenges traditional Andalusian recipes with his technique and small doses of daring. Always with his sights set on the sea, the chef from Malaga bases his cuisine on the use of local products from the fish market or the farmers' market, although he also draws inspiration from everything, he has discovered on his travels to create his dishes. STARTERS: Fine shell margarita; Warty venus clam bloody Mary; Caviar-lemon; Zurrapa spiral Sunflower seeds polvoron; Chorizo piglet; Paella biscuit; Scallop tartlet; Mushroom capuccino; Sun-dried tomato and smoked sardine rosette; Sea urchin cream, cava foam and apple; Malaga salad on a brick pastry toast; Parfait, px and amaranth; Gin-greapfruit; Parmesan sablé with payoyo cheese cream; Pressed potato with ronda butifarra sausage tartar; Tequila sunrise; Oyster with ham gelatine; Fried almond MAIN COURSES: Lamb neck and chestnuts; Coconut and prawn ceviche; Quisquilla shrimp with roasted pepper soup; Roasted artichokes with squid and manzanilla wine foam; Norway lobster ravioli and foie gras sauce; Lobster, roasted peppers and ponzu; Sea bass, liquid potato, parsley and gazpachuelo; Mountain gazpachuelo, trotters and prawn stew; Pigeon and beluga lentils; Veal cheeks with red cabbage; Red mullet, curry gnocchi and cauliflower; Garlicbeet Porra, smoked sardine and mustard; Ajoblanco, red wine and citrus peels granita; Herring, cream, dill and apple Beetroot rice; Lobster with mashed potatoes; Elver crêpes; Red prawns, avocado purée and pipirrana foam; Cod, beurre blanc and spinach; Baby squid stuffed with; Spanish black pudding with hollandaise sauce; Roasted John Dory and mild marinade; Monkfish, grapefruit and citrus fruit; Veal sweetbread, pomegranate and parsnips; Hake with roasted poultry broth; Iberian pork tenderloin steak in potato papillote; Sirloin Café de Paris; Norway lobster, ash and onion puree; Vichyssoise, eel and bergamot; Prawn ravioli with apple foam; Trotters with banana; Mackerel and cabello de ángel coca DESSERTS: Algarrobo tart; Cheese and pistachio tart; Crêpe suzette Café de Paris; Tocino de cielo; Crispy nest with lemon peel ice cream and banana vanilla toffee; Vanilla and raspberry; Carrot and curry cream; Pumpkin panna cotta; Pineapple with peppermint granita; Coffee crème brûlée with liquorice ice cream; Pears in red wine with sheep's milk ice cream

Kategorie:
Inne
Wydawca:
Gazelle Book Services Ltd (RJ)
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9788472122017
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
256
Waga:
2.00 kg
Wymiary:
24.0 x 28.0 x 3.0
Oprawa:
Twarda


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia