• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Investigations of the Flor Sherry Process » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Investigations of the Flor Sherry Process

ISBN-13: 9781447464105 / Angielski / Miękka / 2012 / 46 str.

William V. Cruess
Investigations of the Flor Sherry Process William V. Cruess 9781447464105 Brousson Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Investigations of the Flor Sherry Process

ISBN-13: 9781447464105 / Angielski / Miękka / 2012 / 46 str.

William V. Cruess
cena 64,52 zł
(netto: 61,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 64,17 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book comprises a detailed investigation of the Flor Sherry Process, with information on acidity, oxidation, fining and stabilizing, effect of temperature, and much more besides. Written in clear language and full of useful information and helpful diagrams and tables, this text will be of considerable value to anyone interested in the production of flor sherry. It is not to be missed by the discerning collector. The chapters of this volume include: Classes of Spanish Sherry, The Vintage in Jerez, First Classification, The Solera System, The Film, Blending and Finishing, Spoilage, Properties of Flor Yeasts, Classification, Microscopial Appearance, Chalon and Jarez Compared, Alcohol Tolerance of Film, etcetera. We are proud to republish this vintage text, now complete with a new and specially commissioned introduction on wine-making.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Beverages - Alcoholic- General
Technology & Engineering > Agriculture - Enology & Viticulture
Wydawca:
Brousson Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781447464105
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
46
Waga:
0.07 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 0.28
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia