• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Introduction to Nutrition and Metabolism » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Introduction to Nutrition and Metabolism

ISBN-13: 9780367688158 / Angielski / Twarda / 2021 / 428 str.

David A. Bender; Shauna Cunningham
Introduction to Nutrition and Metabolism Bender, David A. 9780367688158 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Introduction to Nutrition and Metabolism

ISBN-13: 9780367688158 / Angielski / Twarda / 2021 / 428 str.

David A. Bender; Shauna Cunningham
cena 900,54
(netto: 857,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 881,54
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Introduction to Nutrition and Metabolism equips readers with an understanding of the scientific basis of what we call a healthy diet. Now in its sixth edition, this highly recognized textbook provides clear explanations of how nutrients are metabolized and gives explains the principles of biochemistry needed for comprehending the science of nutrition.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Nutrition
Medical > Fizjologia
Medical > Biochemistry
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367688158
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
428
Waga:
1.26 kg
Wymiary:
25.65 x 17.78 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Amy Hess Fischl, MS RDN LDN BC-ADM CDCES(University of Chicago Medical Center)  **Description** This sixth edition of a primer of nutritional biochemistry, coming seven years after the last edition, builds on previous content to include key emerging areas of nutrition research, specifically the gut microbiome and epigenetics.*Purpose** The purpose is to enable readers to gain a working knowledge of how nutrients are metabolized and how they influence our metabolic status since these boiling blocks of knowledge are key to our relationship with food. Nutritional biochemistry is crucial to our understanding of the scientific basis behind eating principles. The book meets these objectives.**Audience** The book is written for "those using this information in their studies," which I consider to be nutrition students and nutrition practitioners. The book meets the needs of this audience. The lead author has been part of this book since the first edition. The second author also appears to be a credible authority as a nutrition lecturer and professor.**Features** The eleven chapters cover the key topics in nutritional biochemistry: micronutrients, enzymes and metabolic pathways, the role of ATP, digestion and absorption, metabolism of the macronutrients. The first chapter also delves into why we eat and spends a little time discussing religion, cultural differences, availability, and social status, which is a practical way to lay the framework for the information the book provides. The chapter on diet and health adds nutrition genomics to the conversation as well. While the book is laden with key content, the lead author also provides an additional resource on a website he controls called "The Virtual Tutorial." This has interactive exercises to help readers understand the metabolism of energy, carbohydrate, lipids, and protein. The author suggests that the exercises can be completed alone or in a group "gathered around the same computer." While the website is not formally part of the book, it does appear that it would be helpful for readers to test their knowledge in a more tangible way.**Assessment** This book is a perfectly acceptable option for students who are required to take a nutritional biochemistry course. Given the time between editions, this update is justified.--Weighted Numerical Score: 73 - 3 Stars



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia