Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Indisk Smak Explosion: En Kulinarisk Utforskning av Färger och Kryddor » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2952079]
•
Literatura piękna
[1850969]
więcej...
•
Turystyka
[71058]
•
Informatyka
[151066]
•
Komiksy
[35579]
•
Encyklopedie
[23181]
•
Dziecięca
[620496]
•
Hobby
[139036]
•
AudioBooki
[1646]
•
Literatura faktu
[228729]
•
Muzyka CD
[379]
•
Słowniki
[2932]
•
Inne
[445708]
•
Kalendarze
[1409]
•
Podręczniki
[164793]
•
Poradniki
[480107]
•
Religia
[510956]
•
Czasopisma
[511]
•
Sport
[61267]
•
Sztuka
[243299]
•
CD, DVD, Video
[3411]
•
Technologie
[219640]
•
Zdrowie
[100984]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2281]
•
Puzzle, gry
[3363]
•
Literatura w języku ukraińskim
[258]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8020]
Kategorie szczegółowe BISAC
Indisk Smak Explosion: En Kulinarisk Utforskning av Färger och Kryddor
ISBN-13
: 9781835791974 / Szwedzki / Miękka / 2023 / 222 str.
Vikram Patel
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Indisk Smak Explosion: En Kulinarisk Utforskning av Färger och Kryddor
ISBN-13
: 9781835791974 / Szwedzki / Miękka / 2023 / 222 str.
Vikram Patel
cena
157,06
(netto: 149,58 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 156,63
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Regional & Ethnic - Indian & South Asian
Cooking
>
Specific Ingredients - Herbs, Spices, Condiments
Cooking
>
Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Vikram Patel
Język:
Szwedzki
ISBN-13:
9781835791974
Rok wydania:
2023
Ilość stron:
222
Waga:
0.30 kg
Wymiary:
22.9x15.2x1.2
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: