Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Improving the peeling process of cassava tubers through physical and biochemical treatment » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Improving the peeling process of cassava tubers through physical and biochemical treatment
ISBN-13
: 9783844076585 / Angielski / Miękka / 2020 / 130 str.
Ziba Barati
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Improving the peeling process of cassava tubers through physical and biochemical treatment
ISBN-13
: 9783844076585 / Angielski / Miękka / 2020 / 130 str.
Ziba Barati
cena
158,10
zł
(netto: 150,57 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 152,66 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Agriculture - General
Wydawca:
Shaker Verlag GmbH, Germany
Seria wydawnicza:
Schriftenreihe des Lehrstuhls für Agrartechnik in den Tropen
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783844076585
Rok wydania:
2020
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
130
Wymiary:
21.021.0 x 14.8
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: