Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Improved Process Control in Camshaft Grinding Through Utilization of Post Process Inspection With Feedback » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2671187]
•
Literatura piękna
[1632828]
więcej...
•
Turystyka
[64808]
•
Informatyka
[142531]
•
Komiksy
[32618]
•
Encyklopedie
[21639]
•
Dziecięca
[520689]
•
Hobby
[110162]
•
AudioBooki
[2156]
•
Literatura faktu
[198769]
•
Muzyka CD
[707]
•
Słowniki
[2799]
•
Inne
[406191]
•
Kalendarze
[2017]
•
Podręczniki
[166535]
•
Poradniki
[411695]
•
Religia
[456313]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[59852]
•
Sztuka
[228027]
•
CD, DVD, Video
[4024]
•
Technologie
[204808]
•
Zdrowie
[89035]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3383]
•
Puzzle, gry
[3415]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10676]
Kategorie szczegółowe BISAC
Improved Process Control in Camshaft Grinding Through Utilization of Post Process Inspection With Feedback
ISBN-13
: 9780530003320 / Angielski / Miękka / 2019 / 130 str.
Timothy Dalrymple
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Improved Process Control in Camshaft Grinding Through Utilization of Post Process Inspection With Feedback
ISBN-13
: 9780530003320 / Angielski / Miękka / 2019 / 130 str.
Timothy Dalrymple
cena
318,22
zł
(netto: 303,07 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 301,93 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Mechanical
Wydawca:
Dissertation Discovery Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780530003320
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
130
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
27.94 x 21.59 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: