Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
I Love My Ice Cream Maker: The only ice cream maker recipe book you'll ever need » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2862285]
•
Literatura piękna
[1811642]
więcej...
•
Turystyka
[73608]
•
Informatyka
[151805]
•
Komiksy
[35644]
•
Encyklopedie
[22552]
•
Dziecięca
[613578]
•
Hobby
[148620]
•
AudioBooki
[2091]
•
Literatura faktu
[228702]
•
Muzyka CD
[418]
•
Słowniki
[2881]
•
Inne
[436517]
•
Kalendarze
[1398]
•
Podręczniki
[163128]
•
Poradniki
[488655]
•
Religia
[506849]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[60337]
•
Sztuka
[238945]
•
CD, DVD, Video
[3625]
•
Technologie
[210377]
•
Zdrowie
[103360]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2968]
•
Puzzle, gry
[3567]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10338]
Kategorie szczegółowe BISAC
I Love My Ice Cream Maker: The only ice cream maker recipe book you'll ever need
ISBN-13
: 9781912155118 / Angielski / Miękka / 2019 / 92 str.
Cooknation
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
I Love My Ice Cream Maker: The only ice cream maker recipe book you'll ever need
ISBN-13
: 9781912155118 / Angielski / Miękka / 2019 / 92 str.
Cooknation
cena
40,24
zł
(netto: 38,32 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 38,84 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Courses & Dishes - Ice Cream, Ices, etc.
Cooking
>
Methods - Special Appliances
Cooking
>
Courses & Dishes - Desserts
Wydawca:
Bell & MacKenzie Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781912155118
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
92
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
24.624.6 x 18.924.6 x 18.9 x 0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: