• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Hygiène et sécurité des aliments : Les 5 M et la méthode HACCP » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Hygiène et sécurité des aliments : Les 5 M et la méthode HACCP

ISBN-13: 9786202278157 / Francuski / Miękka / 2018 / 72 str.

Iness Jabri Karoui
Hygiène et sécurité des aliments : Les 5 M et la méthode HACCP Jabri Karoui, Iness 9786202278157 Éditions universitaires européennes - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Hygiène et sécurité des aliments : Les 5 M et la méthode HACCP

ISBN-13: 9786202278157 / Francuski / Miękka / 2018 / 72 str.

Iness Jabri Karoui
cena 160,21
(netto: 152,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 160,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Ce livre porte sur les bonnes pratiques d'hygiène à mettre en place au sein d'une industrie alimentaire pour assurer la sécurité et la salubrité des aliments. Une description des principales exigences en terme d'hygiène des 5M (matériel, méthode, main d'oeuvre, milieu et matière première) a été développée dans cet ouvrage. La structure de la norme ISO 22000 version 2005, qui décrit les exigences pour la mise en place d'un système de management de la sécurité des denrées alimentaires, a été présentée en mettant l'accent sur la méthode HACCP (HAZARD ANALYSIS CONTROL CRITICAL POINT) qui définie les différents étapes à mettre en place au sein d'une chaîne alimentaire afin de prévenir les dangers potentiels et de maîtriser les points critiques.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
Éditions universitaires européennes
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786202278157
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
72
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Dr. Iness JABRI KAROUI est née en 1977. Elle est enseignante à l'Ecole Supérieure des Industries Alimentaires de Tunis et chercheur spécialisé dans la technologie des huiles, la valorisation des sous-produits des industries alimentaires et des plantes aromatiques et médicinales à l'Institut Préparatoire aux Etudes Scientifiques et Techniques.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia