• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling

ISBN-13: 9781620456910 / Angielski / Miękka / 1998 / 226 str.

Elizabeth Scott; Paul Sockett
How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling Elizabeth Scott Paul Sockett 9781620456910 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling

ISBN-13: 9781620456910 / Angielski / Miękka / 1998 / 226 str.

Elizabeth Scott; Paul Sockett
cena 64,43
(netto: 61,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 64,25
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

From salmonella to deadly E.coli, from hepatitis-infected berries to mad cow disease, millions of people all over the world are getting sick from food they've eaten. How can you be sure the food you prepare for your family is safe? How can you protect yourself when eating out? What do you need to look out for?

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Family & Relationships > General
Self-Help > Safety & Security - General (See Also House & Home - Safety & Security)
Cooking > Health & Healing - General
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781620456910
Rok wydania:
1998
Ilość stron:
226
Waga:
0.33 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.32
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Scott, Elizabeth ELIZABETH SCOTT, Ph.D., is a well-known author and... więcej >
Sockett, Paul Sockett is a scientist with the Canadian Laborator... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia