• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

How to Make Bread: Step-By-Step Recipes for Yeasted Breads, Sourdoughs, Soda Breads and Pastries » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

How to Make Bread: Step-By-Step Recipes for Yeasted Breads, Sourdoughs, Soda Breads and Pastries

ISBN-13: 9781849751407 / Angielski / Twarda / 2011 / 176 str.

Emmanuel Hadjiandreou
How to Make Bread: Step-By-Step Recipes for Yeasted Breads, Sourdoughs, Soda Breads and Pastries Emmanuel Hadjiandreou 9781849751407 Ryland, Peters & Small Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

How to Make Bread: Step-By-Step Recipes for Yeasted Breads, Sourdoughs, Soda Breads and Pastries

ISBN-13: 9781849751407 / Angielski / Twarda / 2011 / 176 str.

Emmanuel Hadjiandreou
cena 100,84 zł
(netto: 96,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 100,84 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Emmanuel Hadjiandreou is passionate about bread and in this, his first book, he shows you how to make it, step by step. The book starts by explaining the key to good bread: why flour, yeast and temperature are important, and which kitchen equipment makes life easier. In Basic Breads, you'll learn how to make a Basic White Loaf with clear, step-by-step photos. With this method, you'll have the base for a number of variations. The rest of the book covers Wheat- or Gluten-free Breads, Sourdoughs, Flavoured Yeasted Breads, and Pastries and Morning Bakes--in more than 60 easy-to-follow recipes.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Ryland, Peters & Small Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781849751407
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
176
Waga:
1.08 kg
Wymiary:
22.7 x 26.2 x 2.1
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia