• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods

ISBN-13: 9780989711135 / Angielski / Miękka / 2016 / 106 str.

Leigh Tate
How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods Tate, Leigh 9780989711135 Kikobian - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods

ISBN-13: 9780989711135 / Angielski / Miękka / 2016 / 106 str.

Leigh Tate
cena 46,65
(netto: 44,43 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 36,71
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Covers the science and history of baking powder, enabling you to create your own leavening power through basic kitchen chemistry. Includes how to make sour milk, buttermilk, and sourdough starter, plus the author's hardwood ash baking experiments. The recipes and science behind them will be of interest to homesteaders, preppers, do-it-yourselfers, homeschoolers, living historians, and historical reenactors. Contains a glossary, a list of resources, and 54 modern and historical recipes utilizing 20 different baking powder alternatives. Also available for Kindle and in paperback. Originally an eBook, this "prepper" edition supplies a hardcopy version of How To Bake Without Baking Powder for the homesteading preparedness library. The information will always be available even when electronic devices are not.

Kategorie:
Hobby, Dom
Kategorie BISAC:
House & Home > Sustainable Living
Cooking > Methods - Baking
Wydawca:
Kikobian
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780989711135
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
106
Waga:
0.15 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 0.56
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Tate, Leigh Leigh Tate and her husband Dan are an empty nest c... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia