• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Hospitality with a Heart: Concepts and Models for Service-Learning in Lodging, Foodservice, and Tourism » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Hospitality with a Heart: Concepts and Models for Service-Learning in Lodging, Foodservice, and Tourism

ISBN-13: 9781563770692 / Angielski / Miękka / 2004 / 168 str.

Raphael R. Kavanaugh; Tom Van Dyke; Joseph Koppel
Hospitality with a Heart: Concepts and Models for Service-Learning in Lodging, Foodservice, and Tourism Koppel, Joseph 9781563770692 Stylus Publishing (VA) - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Hospitality with a Heart: Concepts and Models for Service-Learning in Lodging, Foodservice, and Tourism

ISBN-13: 9781563770692 / Angielski / Miękka / 2004 / 168 str.

Raphael R. Kavanaugh; Tom Van Dyke; Joseph Koppel
cena 155,40
(netto: 148,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 151,07
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Published in Association with Campus Compact and the American Hotel and Lodging Educational Foundation and the National Restaurant Association

The twentieth in AAHE and Campus Compact's series on service-learning in the disciplines, this volume takes a look at the programs and practices of hospitality educators who have expertly woven service-learning into their curricula. This book constitutes a useful introduction for both newcomers to service-learning and for experienced teachers and presents much practical advice for practitioners and students at all levels of readiness.

Kategorie:
Nauka, Pedagogika i oświata
Kategorie BISAC:
Education > Schools - Levels - Higher
Wydawca:
Stylus Publishing (VA)
Seria wydawnicza:
Service-Learning in the Disciplines
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781563770692
Rok wydania:
2004
Numer serii:
000418579
Ilość stron:
168
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
22.61 x 14.99 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction--Joseph Koppel; It's Not either Be Involved or Look at the Bottom Line. Developing Hospitality Students into Community and Industry Leaders in a Post-September 11 World--Susan J. Cannery, Corrie Martin, and Nancy C. Northrop Wolanski; Enhanced Professional Socialization Through Service-Learning--Pamela Cummings, Ronald P. Cole, and James A. Myers; Assessing the Personal Impact of a Service-Learning Course Based in a Hospitality-Management Program at Cornell University--Therese A. O'Connor, Marge Dill, Nancy Burston, and Stephanie Rainsford; Service-Learning Best Practices in Hospitality and Tourism Education--Robert M. O'Halloran and Cynthia S. Deale; Service-Learning Projects for Extra Credit--Nancy Swanger; From Volunteerism to Service-Learning. A Recipe for the Success of Foodservice Education--Keith H. Mandabach; The Secret Ingredient in the New Recipe for Hospitality Education. Service-Learning as Andragogy--Joseph Koppel; Enhancing the Hospitality Curriculum with Service-Learning Vern Markey and Pamela Holsinger-Fuchs; Transforming Students and Communities Through Service-Learning--Tom Van Dyke

Series Editor: Edward Zlotkowski is a professor of English and founding director of the Service-Learning Project at Bentley College. He also is senior associate at the American Association for Higher Education. Volume Editors: Joseph Koppel Chair, School of Hospitality and Tourism, College of the Bahamas, Nassau. Raphael Kavanaugh Professor and Head, Department of Hospitality and Tourism Management Purdue University. Tom Van Dyke Associate Professor, Department of Hotel, Restaurant & Institutional Management Indiana University of Pennsylvania.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia