• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Home Smoking Basics: For Meat, Fish, and Poultry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Home Smoking Basics: For Meat, Fish, and Poultry

ISBN-13: 9780764346538 / Angielski / Miękka / 2014 / 128 str.

Maria Sartor
Home Smoking Basics: For Meat, Fish, and Poultry Maria Sartor 9780764346538 Schiffer Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Home Smoking Basics: For Meat, Fish, and Poultry

ISBN-13: 9780764346538 / Angielski / Miękka / 2014 / 128 str.

Maria Sartor
cena 143,42 zł
(netto: 136,59 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 140,99 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Smoking food is an age-old tradition. Today, however, we no longer smoke food to preserve it, but rather to enrich it and make it taste better. What was once a way to preserve food has now become a method to prepare delicacies. This book shows you, step-by-step, how to smoke meats, fish, and poultry using different cooking techniques and various woods, plus how to smoke on an alcohol stove, barbecue grill, in a roasting pan, and wok, and how to build your own barrel smoker. Instructions for preparing and smoking your own food also come with delicious recipes for both the hot and cold smoking of pork, beef, fish, game, and chicken. For chefs of all skill levels.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Barbecue & Grilling
Cooking > Methods - Outdoor
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Schiffer Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780764346538
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
128
Waga:
0.51 kg
Wymiary:
20.9 x 23.6 x 1.2
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia