Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Histoire de La Conqu Te de L'Angleterre Par Les Normands. Quatri Me Dition, Etc. » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Histoire de La Conqu Te de L'Angleterre Par Les Normands. Quatri Me Dition, Etc.
ISBN-13
: 9781241555306 / Angielski / Miękka / 2011 / 444 str.
Jacques Nicolas Augustin Thierry
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Histoire de La Conqu Te de L'Angleterre Par Les Normands. Quatri Me Dition, Etc.
ISBN-13
: 9781241555306 / Angielski / Miękka / 2011 / 444 str.
Jacques Nicolas Augustin Thierry
cena
160,14
zł
(netto: 152,51 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 150,11 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Historia
Kategorie BISAC:
History
>
Europe - Great Britain - General
Wydawca:
British Library, Historical Print Editions
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781241555306
Rok wydania:
2011
Dostępne języki:
Angielski, Francuski
Ilość stron:
444
Waga:
0.79 kg
Wymiary:
18.918.9 x 24.618.9 x 24.6 x 2
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: