• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

High Molecular Weight Glutenins and Isozymes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

High Molecular Weight Glutenins and Isozymes

ISBN-13: 9783848406067 / Angielski / Miękka / 384 str.

Tazeen Mohsin; Farzana Nasir Naqvi
High Molecular Weight Glutenins and Isozymes Mohsin, Tazeen, Naqvi, Farzana Nasir 9783848406067 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

High Molecular Weight Glutenins and Isozymes

ISBN-13: 9783848406067 / Angielski / Miękka / 384 str.

Tazeen Mohsin; Farzana Nasir Naqvi
cena 353,37
(netto: 336,54 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 353,37
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

High molecular weight glutenin subunits are the key factors that influence bread making quality of common wheat. A number of HMW glutenin subunits have been detected using SDS-PAGE within each locus i.e. Glu-A1, Glu-B1 and Glu-D1 in common wheat. Particularly, alleles encoding the HMW glutenin subunits are associated with different dough properties of wheat. Of these, the allelic variation at the Glu-D1 locus has a particularly strong effect. Current study was undertaken with the main objective to study and characterize a group of synthetic elite genotypes for their high molecular weight glutenin subunit alleles in order to rank these elites for their bread making quality traits. For this, a total of 45 synthetic elites were picked from the elite set of 95 entries released by CIMMYT.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783848406067
Ilość stron:
384
Oprawa:
Miękka

Dr.Tazeen Mohsin is working as Assistant Professor in the Department of Genetics, University of Karachi, Pakistan. Her research focus on biochemical genetics of plant. She has been awarded Doctorate on her work pertaining towards biochemical characterization of some synthetic hexaploid wheats related to end-use quality of bread wheat.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia