• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Heat: An Amateur's Adventures as Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Heat: An Amateur's Adventures as Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany

ISBN-13: 9781400034475 / Angielski / Miękka / 2007 / 336 str.

Bill Buford
Heat: An Amateur's Adventures as Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany Bill Buford 9781400034475 Vintage Books USA - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Heat: An Amateur's Adventures as Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany

ISBN-13: 9781400034475 / Angielski / Miękka / 2007 / 336 str.

Bill Buford
cena 72,22
(netto: 68,78 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 72,42
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

A highly acclaimed writer and editor, Bill Buford left his job at The New Yorker for a most unlikely destination: the kitchen at Babbo, the revolutionary Italian restaurant created and ruled by superstar chef Mario Batali. Finally realizing a long-held desire to learn first-hand the experience of restaurant cooking, Buford soon finds himself drowning in improperly cubed carrots and scalding pasta water on his quest to learn the tricks of the trade. His love of Italian food then propels him on journeys further afield: to Italy, to discover the secrets of pasta-making and, finally, how to properly slaughter a pig. Throughout, Buford stunningly details the complex aspects of Italian cooking and its long history, creating an engrossing and visceral narrative stuffed with insight and humor.

Kategorie:
Literatura piękna, Biografie
Kategorie BISAC:
Biography & Autobiography > Personal Memoirs
Biography & Autobiography > Culinary
Wydawca:
Vintage Books USA
Seria wydawnicza:
Vintage
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781400034475
Rok wydania:
2007
Numer serii:
000037293
Ilość stron:
336
Waga:
0.25 kg
Wymiary:
20.17 x 13.92 x 1.93
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Buford develops a superbly detailed picture of life in a top restaurant kitchen. . . Heat is a sumptuous meal. The New York Times

A delicious history of Italian cooking, with a twist: Buford, an amateur cook, entered the kitchen of one of New York City s hottest restaurants as a full-time employee, and [gives] us a story of Italian cuisine through the many characters . . . who prepare it, serve it, and eat it. GQ

Delightful. . . . Charming. . . . [Buford s] style is . . . happily obsessed with a weird subculture, woozily in love with both cooking and the foul-mouthed, refined-palette world of the chef. The Washington Post Book World
 
Exuberant, hilarious, glorying in its rich and arcane subject matter, Heat is Plimptonesque immersion journalism. . . . With Heat, we have a writer lighting on the subject of a lifetime. The Los Angeles Times Book Review

Bill Buford is a Staff Writer and European Correspondent for The New Yorker. He was the Fiction Editor of the magazine for eight years, from April 1995 to December 2002. Before that he edited Granta magazine for sixteen years and, in 1989, became the publisher of Granta Books. He has edited three anthologies: The Best of Granta Travel, The Best of Granta Reportage, and The Granta Book of the Family. Bill is also the author of Among the Thugs (Norton, 1992), a highly personal nonfiction account of crowd violence and British soccer hooliganism. For The New Yorker, he has written about sweatshops, the singer-songwriter Lucinda Williams, and chef Mario Batali. Born in Baton Rouge, Louisiana, in 1954, Bill Buford grew up in California and was educated at the University of California at Berkeley and at Kings College, Cambridge, where he was awarded a Marshall Scholarship for his work on Shakespeare's plays and sonnets. He lives in New York City with his wife, Jessica Green, and their two sons.

Buford, Bill Bill Buford is an author and New Yorker staff writ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia