• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Clinical Nutrition and Aging » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Clinical Nutrition and Aging

ISBN-13: 9781493919284 / Angielski / Twarda / 2014 / 442 str.

Connie W. Bales; Julie L. Locher; Edward Saltzman
Handbook of Clinical Nutrition and Aging Connie W. Bales Julie L. Locher Edward Saltzman 9781493919284 Humana Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Clinical Nutrition and Aging

ISBN-13: 9781493919284 / Angielski / Twarda / 2014 / 442 str.

Connie W. Bales; Julie L. Locher; Edward Saltzman
cena 805,10
(netto: 766,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A compendium of detailed strategies for using nutritional interventions to ameliorate a host of age-related disorders and an evidence-based review of what interventions are and are not effective. These range from the effects of nutrition on the aging eye, the sense of taste and smell, hearing loss, sarcopenia, and more.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Medical > Nutrition
Medical > Geriatrics
Medical > Diet Therapy
Wydawca:
Humana Press
Seria wydawnicza:
Nutrition and Health
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781493919284
Rok wydania:
2014
Wydanie:
2015
Ilość stron:
442
Waga:
1.02 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

From the book reviews:

"The purpose is very clear: to provide an update in the area of nutrition for older adults. ... The book is written for health professionals, and it would be beneficial for students and practitioners ... . Chapters are grouped into four well-organized sections, and each chapter has clearly defined key points. ... This is a valuable addition to the field." (Sarah J. Thelen, Doody's Book Reviews, February, 2015)

Part I. Overarching Issues for Nutritional Well-Being in Later Life.- 1. Nutrition Interventions for Aging Populations.- 2. Systematic Reviews in the Field of Nutrition.- 3. Nutrition Assessment.- Part II. Fundamentals of Nutrition and Geriatric Syndromes.- 4. Nutrition and the Aging Eye.- 5. Nutrition and Oral Health: A Two-Way Relationship.- 6. Loss of Muscle Mass and Muscle Strength in Obese and Non-Obese Older Adults.- 7. Muscle Metabolism, Nutrition, and Functional Status in Older Adults.- 8. Nutrition in the Prevention and Treatment of Cognitive Decline.- 9. Food Insecurity and Hunger Among Older Adults.- Part III. Common Clinical Conditions.- 10. Obesity in Older Adults and Strategies for Weight Management.- 11. Nutrition and Lifestyle Change in Older Adults with Diabetes Mellitus and Metabolic Syndrome.- 12. Preventive Cardiology: Counseling Older At-Risk Adults on Nutrition.- 13. Chronic Heart Failure.- 14. The Relationship of Nutrition and Pressure Ulcers.- 15. Nutrition Support in Solid Tumor Cancer Patients.- 16. Nutrition and Chronic Kidney Disease.- 17. Nutritional Concerns in Osteoporosis .- 18. Dementia-related Mealtime Difficulties:  Assessment and Management in the Long-Term Care Setting.- 19. Nutrition at the End of Life.- Part IV. Contemporary Diet-Focused Concerns.- 20. Anti-Aging Effects of Nutritional Modification: The State of the Science on Calorie Restriction.- 21. High-Risk Nutrients in the Aging Population.- 22. Physical Activity and Exercise: Important Complements to Nutrition in Older Adults.- 23. Dietary Supplements in Older Adults.


Connie Watkins Bales
Geriatric Research, Education, and Clinical Center
Durham VA Medical Center
and
Department of Medicine
Duke University Medical Center
Durham, NC,USA

Julie L. Locher
Departments of Medicine and Health Care Organization and
Policy Translational Nutrition and Aging Program
University of Alabama at Birmingham
Birmingham, AL
USA

Edward Saltzman
Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging
Tufts University
Boston, MA
USA

This is the new and fully revised third edition of the well-received text that is the benchmark book in the field of nutrition and aging. The editors (specialists in geriatric nutrition, medical sociology, and clinical nutrition, respectively) and contributors (a panel of recognized academic nutritionists, geriatricians, clinicians, and other scientists) have added a number of new chapters and have thoroughly updated the widely acclaimed second edition. This third edition provides fresh perspectives and the latest scientific and clinical developments on the interaction of nutrition with age-associated disease and provides practical, evidence-based options to enhance this at-risk population’s potential for optimal health and disease prevention. Chapters on a wide range of topics, such as the role of nutrition in physical and cognitive function, and coverage of an array of clinical conditions (obesity, diabetes, heart failure, cancer, kidney disease, osteoporosis), compliment chapters on food insecurity, anti-aging and nutritional supplements, making this third edition uniquely different from previous editions. Handbook of Clinical Nutrition and Aging, Third Edition, is a practical and comprehensive resource and an invaluable guide to nutritionists, physicians, nurses, social workers and others who provide health care for the ever-increasing aging population.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia