• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gluten Free Diet Cookbook: Healthier Eating Choices for People with Celiac Disease » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gluten Free Diet Cookbook: Healthier Eating Choices for People with Celiac Disease

ISBN-13: 9781494489212 / Angielski / Miękka / 2013 / 130 str.

Maria Holmes
Gluten Free Diet Cookbook: Healthier Eating Choices for People with Celiac Disease Maria Holmes 9781494489212 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gluten Free Diet Cookbook: Healthier Eating Choices for People with Celiac Disease

ISBN-13: 9781494489212 / Angielski / Miękka / 2013 / 130 str.

Maria Holmes
cena 40,15 zł
(netto: 38,24 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 39,93 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A decade ago, celiac disease, gluten intolerance or the gluten-free lifestyle diet were relative unknowns in the vocabulary of dietary conditions and considerations. However, today, some 25% of Americans are concerned with gluten consumption. People affected are unable to eat foods with gluten, the storage proteins found in wheat, rye and barley. Celiac disease is the harshest end of the gluten-as-allergen end of the spectrum and is a serious condition. The solution for gluten allergy, celiac disease or a gluten intolerance is the same - avoid the ingestion of gluten containing foods. Gluten Free Diet Cookbook: Wheat Free Eating Choices for People with Celiac Disease is my first cookbook of gluten-free recipes.It is my personal collection of exciting and flavorsome recipes for the gluten-averse that are also quick and easy to prepare. You'll be surprised where you find gluten once you start looking: It's used as filler in soup and packaged foods and hidden in cough syrup, soy sauce, even shampoo, supplements and certain medications. And when you have an intolerance to gluten, inadvertently ingesting it may cause a severe reaction. This is why it is of the utmost importance to make sure that the meals you prepare are 100% gluten-free. This book was written out of necessity, since my husband was recently diagnosed with celiac disease. Ever since his diagnosis, I found myself learning as much as I could about gluten-free cooking. Since going gluten-free is the primary means to manage the disease symptoms, I learned to adapt many of my recipes to fit his new diet. My aim is to still keep my recipes as simple as possible without sacrificing taste and good nutrition. In Gluten Free Diet Cookbook: Wheat Free Eating Choices for People with Celiac Disease, you will find a nice collection of easy to prepare recipes that do not sacrifice on great taste. The recipes run the gamut from wine infused drinks, soups and salads, side dishes and snacks, sandwiches, entrees, and desserts. While a gluten-free diet may be restrictive in some aspects, it doesn't have to be all about deprivation. And the collection of recipes in Gluten Free Diet Cookbook: Wheat Free Eating Choices for People with Celiac Disease will open a world of healthy gluten-free foods to you."


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Health & Healing - Gluten-Free
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781494489212
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
130
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Holmes, Maria My name is Maria Holmes and I love to cook and eat... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia