• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide

ISBN-13: 9781409288503 / Angielski / Miękka / 2009 / 208 str.

Luciano Ferrari
Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide Luciano Ferrari 9781409288503 Lulu.com - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide

ISBN-13: 9781409288503 / Angielski / Miękka / 2009 / 208 str.

Luciano Ferrari
cena 74,55 zł
(netto: 71,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 74,14 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, Sorbet, Sherbet, Ice Cream, Water Ice and Frozen Custard. The mission of this work is to introduce and to direct with a very practical yet professional approach all those who would like to open a frozen dessert business or the frozen dessert professionals who are looking for good ideas to offer their customers. The recipes are completed by useful garnish tips that refer to the comprehensive garnish recipe chapter. Through a very easy-to-read recipe layout, with dosage expressed both in metric and in US Standard System, the operator is taken from the ingredient list to the mixing directions all the way to the manufacturing tips so to make sure he gets all the necessary information to create the most outstanding and authentic frozen dessert concoctions. All recipes have been individually tested to guarantee the result and are formulated according to the most user's friendly technical methods.

This textbook offers a large number of classical and modern recipes to manufacture gourmet Gelato, Sorbet, Sherbet, Ice Cream, Water Ice and Frozen Custard.The mission of this work is to introduce and to direct with a very practical yet professional approach all those who would like to open a frozen dessert business or the frozen dessert professionals who are looking for good ideas to offer their customers.The recipes are completed by useful garnish tips that refer to the comprehensive garnish recipe chapter.Through a very easy-to-read recipe layout, with dosage expressed both in metric and in US Standard System, the operator is taken from the ingredient list to the mixing directions all the way to the manufacturing tips so to make sure he gets all the necessary information to create the most outstanding and authentic frozen dessert concoctions.All recipes have been individually tested to guarantee the result and are formulated according to the most users friendly technical methods.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Ice Cream, Ices, etc.
Wydawca:
Lulu.com
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781409288503
Rok wydania:
2009
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
208
Wymiary:
21.021.0 x 14.8
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia