• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

ISBN-13: 9780470587805 / Angielski / Twarda / 2012 / 720 str.

The Culinary Institute of America (CIA)
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen The Culinary Institute of America (CIA) 9780470587805  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen

ISBN-13: 9780470587805 / Angielski / Twarda / 2012 / 720 str.

The Culinary Institute of America (CIA)
cena 314,54 zł
(netto: 299,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 312,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen has been the market's leading textbook for culinary students and a key reference for professional chefs since its original publication in 1999. This new edition improves on the last with the most up-to-date recipes, plating techniques, and flavor profiles being used in the field today. New information on topics like artisanal cheeses, contemporary styles of pickles and vinegars, and contemporary cooking methods has been added to reflect the most current industry trends. And the fourth edition includes hundreds of all-new photographs by award-winning photographer Ben Fink, as well as approximately 450 recipes, more than 100 of which are all-new to this edition. Knowledge of garde manger is an essential part of every culinary student's training, and many of the world's most celebrated chefs started in garde manger as apprentices or cooks. The art of garde manger includes a broad base of culinary skills, from basic cold food preparations to roasting, poaching, simmering, and sauteing meats, fish, poultry, vegetables, and legumes. This comprehensive guide includes detailed information on cold sauces and soups; salads; sandwiches; cured and smoked foods; sausages; terrines, pates, galantines, and roulades; cheese; appetizers and hors d'oeuvre; condiments, crackers, and pickles; and buffet development and presentation.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - General
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470587805
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
720
Waga:
2.54 kg
Wymiary:
27.94 x 22.61 x 4.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

Preface.

Chapter 1. The Professional Garde Manger.

Chapter 2. Cold Sauces and Cold Soups.

Chapter 3. Salads.

Chapter 4. Sandwiches.

Chapter 5. Cured and Smoked Foods.

Chapter 6. Sausage.

Chapter 7. Terrines, Patés, Galantines, and Roulades.

Chapter 8. Cheese.

Chapter 9. Appetizers and Hors d’oeuvre.

Chapter 10. Condiments, Crackers, and Pickles.

Chapter 11. Buffer Presentation.

Chapter 12. Basic Recipes.

Glossary.

Bibliography and Recommended Reading.

Recipe Index.

Subject Index.

From The Culinary Institute of America, which world–renowned chef Paul Bocuse calls ???the best culinary school in the world,??? this comprehensive reference includes all the essential skills needed for success in the cold kitchen. This freshly updated Fourth Edition reflects the most current trends in the industry and includes contemporary recipes with fresh and exciting flavor profiles, modern plating techniques, and information on buffet development and presentation, as well as new coverage of artisanal cheeses, pickles and vinegars, and cutting–edge cooking methods.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia