• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

GUSTA USTED ¿Cómo cocinan los cubanos? » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

GUSTA USTED ¿Cómo cocinan los cubanos?

ISBN-13: 9780897299114 / Hiszpański / Miękka / 2015 / 820 str.

Lo Mejor De La Cocina Cubana; Lo Clasico De La Cocina Cubana
GUSTA USTED ¿Cómo cocinan los cubanos? Madrianas del Hospital Calixto Garcia 9780897299114 Ediciones Universal - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

GUSTA USTED ¿Cómo cocinan los cubanos?

ISBN-13: 9780897299114 / Hiszpański / Miękka / 2015 / 820 str.

Lo Mejor De La Cocina Cubana; Lo Clasico De La Cocina Cubana
cena 215,00 zł
(netto: 204,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 213,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book is a facsimile of the original 1956 anthology of classic Cuban recipes that were collected and published for the benefit of the "Costales" and "San Marcos" wings of the "General Calixto Garcia" university hospital in Havana. The editors gathered the best in gastronomic cuisine as well as Cuban traditional recipes from the most prominent families of the time. The names credited for the recipes are among the best known in Cuban society at that time. The index attests to the variety and all-encompassing nature of this cookbook: cocktails, soups and broths, poultry, meats, cheese plates, grains, eggs, seafood, rice, pasta, corn, meats, vegetables, salads, gelatins, sweets, cakes, pastries, snacks, ice cream, how to set the table, the secrets of the bar, old recipes and much more. Also included are essays explaining some of the historical origins to Cuban dishes written by distinguished Cuban intellectuals such as Jose Maria Chacon y Calvo, Guillermo Martinez Marquez, Fernando Ortiz, Juan J. Remos and others. THE BEST AND THE CLASSIC OF CUBAN CUISINE...and a necessary culinary syllabus.

This book is a facsimile of the original 1956 anthology of classic Cuban recipes that were collected and published for the benefit of the "Costales" and "San Marcos" wings of the "General Calixto Garcia" university hospital in Havana. The editors gathered the best in gastronomic cuisine as well as Cuban traditional recipes from the most prominent families of the time. The names credited for the recipes are among the best known in Cuban society at that time. The index attests to the variety and all-encompassing nature of this cookbook: cocktails, soups and broths, poultry, meats, cheese plates, grains, eggs, seafood, rice, pasta, corn, meats, vegetables, salads, gelatins, sweets, cakes, pastries, snacks, ice cream, how to set the table, the secrets of the bar, old recipes and much more.Also included are essays explaining some of the historical origins to Cuban dishes written by distinguished Cuban intellectuals such as Jose Maria Chacon y Calvo, Guillermo Martinez Marquez, Fernando Ortiz, Juan J. Remos and others.THE BEST AND THE CLASSIC OF CUBAN CUISINE...and a necessary culinary syllabus.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Caribbean & West Indian
Wydawca:
Ediciones Universal
Seria wydawnicza:
Coleccion Aprender
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9780897299114
Rok wydania:
2015
Numer serii:
000122395
Ilość stron:
820
Waga:
1.09 kg
Wymiary:
22.91 x 15.32 x 4.24
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Duża czcionka


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia