• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

GMO Food: A Reference Handbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

GMO Food: A Reference Handbook

ISBN-13: 9798765167052 / Angielski / Miękka / 2025 / 400 str.

David E. Newton
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

GMO Food: A Reference Handbook

ISBN-13: 9798765167052 / Angielski / Miękka / 2025 / 400 str.

David E. Newton
cena 107,26 zł
(netto: 102,15 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 106,17 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

GMO Food: A Reference Handbook offers an in-depth discussion of genetically modified food. It covers the history of, opposition to, regulation of, and labeling of genetic modifications, along with the potential benefits and harm involved.

This reference handbook is a research guide for young adults in high school and beyond. Students can use the book as an introduction to the history of genetic engineering of organisms and the use of this technology for the development of new forms of crops and foods.

This resource outlines historic methods of plant and animal modification (such as cross-breeding) and, in more detail, explores how discoveries since the late nineteenth century have greatly changed the process of plant and animal modification. These discoveries include important steps forward in genetics, biochemistry, molecular biology, genetic engineering, and related fields. Readers will also learn about the variety of social, political, philosophical, economic, and other issues that have arisen alongside these scientific advances, as well as about some of the laws, regulations, and other solutions that have been developed for dealing with the range of attitudes about genetically modified foods.

Kategorie:
Inne
Wydawca:
Bloomsbury Academic (JL)
Język:
Angielski
ISBN-13:
9798765167052
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
400
Wymiary:
22.86 x 15.24
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia