• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fundamentals of Professional Food Preparation: A Laboratory Text-Workbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2934678]
• Literatura piękna
 [1825155]

  więcej...
• Turystyka
 [72897]
• Informatyka
 [151515]
• Komiksy
 [34054]
• Encyklopedie
 [22584]
• Dziecięca
 [608357]
• Hobby
 [143108]
• AudioBooki
 [1380]
• Literatura faktu
 [229979]
• Muzyka CD
 [206]
• Słowniki
 [2984]
• Inne
 [404734]
• Kalendarze
 [105]
• Podręczniki
 [161320]
• Poradniki
 [483371]
• Religia
 [514358]
• Czasopisma
 [250]
• Sport
 [60945]
• Sztuka
 [243798]
• CD, DVD, Video
 [3727]
• Technologie
 [215741]
• Zdrowie
 [102517]
• Książkowe Klimaty
 [121]
• Zabawki
 [2541]
• Puzzle, gry
 [172]
• Literatura w języku ukraińskim
 [266]
• Art. papiernicze i szkolne
 [136]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fundamentals of Professional Food Preparation: A Laboratory Text-Workbook

ISBN-13: 9780471595236 / Angielski / Miękka / 1995 / 216 str.

Donald V. Laconi
Fundamentals of Professional Food Preparation: A Laboratory Text-Workbook Laconi, Donald V. 9780471595236 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fundamentals of Professional Food Preparation: A Laboratory Text-Workbook

ISBN-13: 9780471595236 / Angielski / Miękka / 1995 / 216 str.

Donald V. Laconi
cena 510,31 zł
(netto: 486,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 500,68 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.

Darmowa dostawa!

A basic text-workbook for the food preparation lab portion of the foodservice fundamentals'' course. Twenty-two compact chapters offer information on cooking procedures and food categories. Features small quantity recipes with simple ingredient, equipment and procedure lists, mise en place (prep) sheet for all recipes, review exercises and glossaries of key terminology with definitions.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Professional
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471595236
Rok wydania:
1995
Ilość stron:
216
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
27.38 x 21.29 x 1.14
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Laboratory Conduct and Responsibilities.

Sanitation and Safety.

The Food Preparation Process.

The Cooking Process.

Standardized Recipes and Measurement.

Enlarging Recipes.

Costing Recipes.

Measuring Temperatures.

Stocks and Soups.

Thickening Agents.

Sauces.

Vegetables.

Rice.

Pasta.

Fish and Seafood.

Poultry and Game Birds.

Meat.

Eggs.

Salads.

Salad Dressings.

Yeast Breads.

Quick Breads.

Indexes.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia