• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fundamentals of Cheese Science » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fundamentals of Cheese Science

ISBN-13: 9781493979493 / Angielski / Miękka / 2018 / 799 str.

Patrick F. Fox; Timothy P. Guinee; Timothy M. Cogan
Fundamentals of Cheese Science Patrick F. Fox Timothy P. Guinee Timothy M. Cogan 9781493979493 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fundamentals of Cheese Science

ISBN-13: 9781493979493 / Angielski / Miękka / 2018 / 799 str.

Patrick F. Fox; Timothy P. Guinee; Timothy M. Cogan
cena 928,04 zł
(netto: 883,85 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 886,75 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Science > Mikrobiologia
Science > Bakteriologia
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781493979493
Rok wydania:
2018
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
799
Waga:
1.11 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 4.11
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Chapter 1: Cheese:  Historical Aspects
Chapter 2: Overview of Cheese Manufacture
Chapter 3: Principal Families of Cheese
Chapter 4: Chemistry of Milk Constituents
Chapter 5: Bacteriology of Cheese Milk
Chapter 6: Starter Cultures
Chapter 7: Enzymatic Coagulation of Milk
Chapter 8: Post-Coagulation Treatment of the Renneted-Milk Gel
Chapter 9: Salting of Cheese Curd
Chapter 10: Cheese Yield
Chapter 11: Microbiology of Cheese Ripening
Chapter 12: Biochemistry of Cheese Ripening
Chapter 13: Cheese Flavour
Dr. Kieran Kilcawley, Teagasc, Moorepark, Co. Cork, Ireland

Chapter 14: Cheese: Structure, Rheology and Texture
Chapter 15: Factors That Affect Cheese Quality
Chapter 16: Fresh Cheese Products: Principals of Manufacture and Overview of Different Varieties
Chapter 17: Processed Cheese and Substitute/Imitation Cheese Products
Chapter 18: Ingredient Cheese and Ingredients Derived from Cheese
Chapter 19: Pathogens and Foodborne Illness in Cheese
Chapter 20: Nutritional Aspects of Cheese
Y.C. O’Callaghan, T.P. O’Connor and N.M. O’Brien

Chapter 21: Current legislation on cheese
Michael Hickey, Michael Hickey Associates, Derryreigh, Charlevieel, C. Cork, Ireland.

Chapter 22: Whey and Whey Products

PF Fox PhD DSc
Patrick Fox is Professor Emeritus of Food Chemistry in University College, Cork, Ireland.  His research over the last 55 years has focussed on dairy chemistry and biochemistry with emphasis on milk proteins and enzymes.  He is the editor or author of a large number of publications which have become highly cited.

PLH McSweeney PhD DSc
Paul McSweeney is Professor of Food Chemistry in University College, Cork, Ireland.  The overall theme of his research is dairy biochemistry with particular reference to factors affecting cheese flavour and texture.  He is the co-author or co-editor of a number of books on dairy chemistry and cheese science in addition and research papers and reviews.

T.P. Guinee, PhD
Timothy P. Guinee is a Principal Research Officer in Food Chemistry and Technology at Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Cork, Ireland and adjunct professor at University College Cork. His interests include the study of the rheology and functional properties of composite high protein food matrices, and the exploitation of these properties in food manufacture and assembly/formulation, with particular emphasis on gels and cheese-based systems. 

T.M. Cogan, PhD
Timothy Cogan  is an emeritus Senior Principal Research Officer at the Moorepark Research Centre, Teagasc, Fermoy, Ireland and emeritus professor in the Department of Food Microbiology, University College Cork. His main Research interests during his research career were starters and the microbiology of cheese and butter, particularly lactic butter.

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia