• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Functional Benefits of Bioactive Compounds in Foods and Food By-Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Functional Benefits of Bioactive Compounds in Foods and Food By-Products

ISBN-13: 9780323955881 / Angielski / Miękka / 2024 / 503 str.

Jesus Simal Gandara (Professor in Nutrition and Food Science, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Functional Benefits of Bioactive Compounds in Foods and Food By-Products

ISBN-13: 9780323955881 / Angielski / Miękka / 2024 / 503 str.

Jesus Simal Gandara (Professor in Nutrition and Food Science, Faculty of Food Science and Technology, University of Vigo
cena 795,85 zł
(netto: 757,95 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 787,71 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Functional Benefits of Bioactive Compounds in Foods and Food By-Products discusses the role of functional foods in providing micro and macronutrients and bioactive compounds, all of which improve health and reduce the risk of disease for use in food development. Broken into four parts, the book addresses natural food ingredients for functional foods, applications of natural ingredients in food products, functional food properties with natural ingredients, and a market analysis for functional foods.

Functional Benefits of Bioactive Compounds in Foods and Food By-Products discusses the role of functional foods in providing micro and macronutrients and bioactive compounds, all of which improve health and reduce the risk of disease for use in food development. Broken into four parts, the book addresses natural food ingredients for functional foods, applications of natural ingredients in food products, functional food properties with natural ingredients, and a market analysis for functional foods.

Kategorie:
Nauka, Geografia
Wydawca:
Elsevier Science & Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323955881
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
503
Wymiary:
23.5x19.1
Oprawa:
Miękka

Section 1: Natural Food Ingredients for Functional Foods 1. Overview of natural ingredients with chemical diversity 2. Natural ingredients from plant foods 3. Natural ingredients from food microorganisms 4. Natural ingredients from marine life 5. Natural ingredients from terrestrial animal foods Section 2: Applications of Natural Ingredients in Food Products - Recent Advances 6. Natural ingredients in fermented food products; recent advances 7. Natural ingredients for beverages and juices; recent advances 8. Natural ingredients for ready to eat food products; recent advances 9. Natural ingredients for fish and meat products; recent advances 10. Natural ingredients for fruit jams, jelly, sauce, syrup, and pickle products; recent advances 11. Natural ingredients for bakery products; recent advances 12. Natural ingredients for dairy products; recent advances Section 3: Functional Food Properties with Natural Ingredients 13. Natural ingredients for anti-cancer properties 14. Natural ingredients for anti-oxidant properties 15. Natural ingredients for anti-microbial properties 16. Natural ingredients for anti-inflammatory properties 17. Natural ingredients for hypoglycemic properties Section 4: Market Analysis for Functional Foods 18. Functional food market by ingredient and product 19. Application (sports nutrition, weight management, clinical nutrition, and cardio health, among others) 20. Global opportunity analysis and industry forecast



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia