• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

From Body Fuel to Universal Poison: Cultural History of Meat: 1900-The Present » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

From Body Fuel to Universal Poison: Cultural History of Meat: 1900-The Present

ISBN-13: 9783319720852 / Angielski / Twarda / 2018 / 154 str.

Francesco Buscemi
From Body Fuel to Universal Poison: Cultural History of Meat: 1900-The Present Buscemi, Francesco 9783319720852 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

From Body Fuel to Universal Poison: Cultural History of Meat: 1900-The Present

ISBN-13: 9783319720852 / Angielski / Twarda / 2018 / 154 str.

Francesco Buscemi
cena 403,47 zł
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The author draws on theories of circular societies, smart cities and smart countries to explain how and why forms of meat production that were common in the past have since all but disappeared. Both components, however, explain why meat has been important and why it has now become a problem.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Socjologia
Science > Environmental Science (see also Chemistry - Environmental)
Philosophy > Ethics & Moral Philosophy
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Numanities - Arts and Humanities in Progress
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319720852
Rok wydania:
2018
Wydanie:
2018
Numer serii:
000801780
Ilość stron:
154
Waga:
0.47 kg
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Introduction.- Chapter 1 The Complex Identity of Meat.- Chapter 2 - 1900-1918: The Normality of Meat.- Chapter 3 - 1919-1945: Meat Propaganda.- Chapter 4 - 1946-1960: A New Fuel for the Body.- Chapter 5 – 1961-1980: The Detachment between Meat and the Animal.- Chapter 6 - 1980-Today: The Illness of Meat.- Chapter 7 – Today- The Future: Meat Forecast.- Conclusion.

This book explores our changing relationship with meat as food. Half storytelling and half historic work, it analyzes the way in which humans have dealt with the idea of eating animals in the Western world, from 1900 to the present.
 
The story part of the book follows the rise and fall of meat, and illustrates how this type of food has become a problem in a more emotional way. The historical component informs and offers readers key data. The author draws on theories of circular societies, smart cities and smart countries to explain how and why forms of meat production that were common in the past have since all but disappeared.
 
Both components, however, explain why meat has been important and why it has now become a problem. In tracing the fall of meat, the author identifies a host of dilemmas. These include fossil energy, pollution, illnesses caused by eating meat, factory farming, and processed foods.
 
Lastly, the book offers a possible solution. The answer focuses on new forms of meat obtained without killing animals and in a sense resembles renewable energy. Overall, this unique cultural history offers revealing insights into how meat affects social relations, interpersonal relationships, and humanity as a whole.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia